Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Nov 13, 2007 9:15 pm

18те HBO specials на George Carlin.

Нечовек. А и качеството е добро.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Nov 13, 2007 10:33 pm

Сега Казабланка за поне 100-тен път - е, нема такъффф филм :mrgreen:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Nov 13, 2007 10:55 pm

ifadriana wrote:Сега Казабланка за поне 100-тен път - е, нема такъффф филм :mrgreen:
You must remember this... :wink: :D
:shark:
Feel the summer!

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Nov 14, 2007 12:27 pm

Най-сетне гледах Hairspray преди няколко дни :) Най-забавното е, че го гледах с малкия и на него много му хареса, даже го гледахме втори път :lol: Ама той е свикнал в неговите филми да се пее нонстоп (т.е всички филмчета на Дисни ;) ), та сигурно затова му хареса :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 16, 2007 8:51 pm

Изгледах Fido - супер приятна комедия с Кари-Ан-Мос с невероятен сетинг. Действието се развива някъде през 50-те години, когато извънземен вирус попада на земята и превръща всички мъртъвци в зомбита. Хората водят война с тях докато един учен не основава компанията Зомком, която измисля устройство наподобяващо метална яка и позволяващо да се контролират зомбитата. Последните започват да се използват като слуги, работници за по-непрестижните професии и тн. Просто абсурдноста на обстановката е невероятно кефеща -например децата ги обучават в училище как да стрелят по зомбита. Като жарн филма е нещо средно между комедия и драма. Най-накрая малко по различен поглед към зомбитата. :mrgreen:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Nov 17, 2007 1:37 am

Изгледах стария филм за Пунишър от '89 и беше голяма боза!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Nov 17, 2007 10:21 am

Lucky you - леко ме разочарова филмчето. Прекалено наблягаше на игрите на покер вместо на историята около нашия човек. Единствения плюс на филма е че ме накара да си потърся Маверик и да го изгледам пак. :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 17, 2007 10:24 am

Мен единствено игрите на покер ме накефиха, а не сълзливата историйка баси.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Nov 17, 2007 10:27 am

Ама самите игри бяха заснети не много добре според мен. В повечето време не се виждаха картите на играчите или в средата а само "покер Фейсовете им" даваха и нашия ги хранеше небрежно и печелеше накрая. :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Nov 17, 2007 12:56 pm

Хехе тамън си изгледах Маверик за n-ти път вчера и ще не ми е омръзнал. Ся си присърпвам бокссета на diehard-овете от замундата ма 30 гиги :shock:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Nov 17, 2007 1:17 pm

Creepshow - collaboration между Стивън Кинг и Джорд Ромеро. Нещо като предчета на Грайндхауз и Син Сити, на места доста... болен :)
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Nov 17, 2007 1:33 pm

Говорили сте си за комарджийски филми, както забелязвам. Гледайте "God of Gamblers" тогава - вероятно ще ви хареса, но нищо не е сигурно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Nov 17, 2007 2:23 pm

Resident Evil 1 - брутален. Баси как ме кефи франчайза. Отивам да си пусна и втория сега. :mrgreen:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Nov 17, 2007 4:11 pm

Изгледах и втората част и съм във възторг. Не знам защо преди време не ми беше харесала. :shock: Определено е по-слаба от първата ама със съвсем малко. Замислям се даже да си купя ДВД-та оригинални (особено ако имат някой по-мазен реалииз в англииския амазон) :lol: Дано направят и четвърта част. :yo:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 17, 2007 4:13 pm

Валката зомбяса. :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.