То почти нищо не показват.
Upcoming Movies, Part II
Moderator: Moridin
Това е чудовището!
Гаргантюално китообразно с паразити! Нали, нали!
Всъщност дори вие не би трябвало да имате инфо за така секретния проект, така че ще повярвам чак като го пуснеш.
Всъщност дори вие не би трябвало да имате инфо за така секретния проект, така че ще повярвам чак като го пуснеш.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ше те линчуваме на следващата премиера, ако продължаваш така да тийзиш.
Аре на Беулф петъка? Или само на ваште ти е интересно?
Ше полудея.
Аре на Беулф петъка? Или само на ваште ти е интересно?
Това пък какво трябва да значи, о, Боже!!ifadriana wrote:В монтажа има заложен оптичен капан през цялото време
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Gunslinger
- Warmage
За тоя филм имам някви надежди само защото е на JJ Abrams иначе тоя трейлър изглежда тъпо!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Тогава просто идваш един час по-рано на обявената среща и ше си навреме. 
Хитман се очертава очаквано скапан. Вече не само според трейлъра и БГ локацията, а и ревютата. Наричат го "Уве Бол" скапан.
Сийджа си го чакаме. За него поне е ясно, че е на Бол.
И е фентъзи!
И не е сниман у нас, а в Чехия, например.
Аз и Хитмана сигур ше гледам, ма само по линията да видя пак на кво диридже ни е идустрията тука, че може и на мен да ми опре до главата до няколко години.
И е фентъзи!
И не е сниман у нас, а в Чехия, например.
Аз и Хитмана сигур ше гледам, ма само по линията да видя пак на кво диридже ни е идустрията тука, че може и на мен да ми опре до главата до няколко години.
Много се дразня, че в играта джарка без кьорава маскировка.
Аре пускай отзиви като можеш. Остава си най-великото заглавие и заслужава вниманието ти.