Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 21, 2007 9:09 am

Това ли е трейлъра? - Cloverfield

То почти нищо не показват. :shock:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 21, 2007 9:32 am

Не че мога да го видя от тук, но доколкото четох режисьорът се опитвал да пази в тайна за какво ще става дума във филма и така нататък.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 21, 2007 1:37 pm

Интересен рекламен подход. :shock: Колко души отиват на филм без да знаят за какво става дума. Ама то и без това в България ще го пуснат по-късно, та вече ще сме разбрали от нета за какво иде реч. :wink:

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 21, 2007 4:57 pm

DELgado wrote:Интересен рекламен подход. :shock: Колко души отиват на филм без да знаят за какво става дума. Ама то и без това в България ще го пуснат по-късно, та вече ще сме разбрали от нета за какво иде реч. :wink:
1-ви февруари. Скоро ще подам повече инфо за филма

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 21, 2007 5:12 pm

Това е чудовището! :D Гаргантюално китообразно с паразити! Нали, нали! :twisted:

Всъщност дори вие не би трябвало да имате инфо за така секретния проект, така че ще повярвам чак като го пуснеш. 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 21, 2007 5:17 pm

Това, което мога да споделя не е много. Да, наистина има чудовище. Гледната точка е на група млади хора. В монтажа има заложен оптичен капан през цялото време, но засега не мога да разкрия какъв. Зная и какво точно значи във филма Кловърфийлд, но разбира се, това съвсем пък няма как да кажа :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 21, 2007 5:21 pm

Ше те линчуваме на следващата премиера, ако продължаваш така да тийзиш. :twisted:

Аре на Беулф петъка? Или само на ваште ти е интересно? :?
ifadriana wrote:В монтажа има заложен оптичен капан през цялото време
Това пък какво трябва да значи, о, Боже!! :shock: :evil: Ше полудея.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Nov 21, 2007 5:51 pm

За тоя филм имам някви надежди само защото е на JJ Abrams иначе тоя трейлър изглежда тъпо!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Wed Nov 21, 2007 5:53 pm

Не само на наши, но точно този петък не мога - по това време вече ще съм в съседна часова зона :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 21, 2007 6:24 pm

Тогава просто идваш един час по-рано на обявената среща и ше си навреме. :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 21, 2007 9:40 pm

Хитман се очертава очаквано скапан. Вече не само според трейлъра и БГ локацията, а и ревютата. Наричат го "Уве Бол" скапан.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 21, 2007 10:27 pm

За Хитман хуу. Но за Сийджа си спомням вече ясно, че го хвалеше ин адванс, така че да видим!
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Nov 21, 2007 10:33 pm

Сийджа си го чакаме. За него поне е ясно, че е на Бол. :wink:

И е фентъзи! :mrgreen:

И не е сниман у нас, а в Чехия, например.

Аз и Хитмана сигур ше гледам, ма само по линията да видя пак на кво диридже ни е идустрията тука, че може и на мен да ми опре до главата до няколко години. :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 22, 2007 1:07 am

Алекс, евала, че си успял да намериш най-тъпия аватар с Алтаир, респект.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 22, 2007 3:42 am

:roll: Имам няколко. И ше ги сменям без предупреждение, както се полага на истински хашишин. Демонстрирам.

Много се дразня, че в играта джарка без кьорава маскировка. :? (Ма то там и IQ-то на стражите е такова, че няма да го познаят, дори да е заклал леля им посред бял ден.) Да видите моите хашишини кво правят по тоя въпрос. :)

Аре пускай отзиви като можеш. Остава си най-великото заглавие и заслужава вниманието ти.