Ма малко тъпо че си се оспойлила самостоятелно до края кво става

Флейтистката си рулз!!!
А, да, него го забравих. Добър е доста.Иначе аз се изкефих много и на епизода с невидимата Бъфи. Много беше як!
Аз също да попитам де го видяхте тоз пуст "постмодернизъм" в епизода. Щедрото размятане на разни терминчета само за идеята не води до нищо смислено.Относно Normal Again - на мен реализацията ми хареса, но не видях дисекцията на сериала, която се предполагаше да видя според ревюто на Роланд и Емо. Всъщност, какво сте имали предвид под дисекция?
"Зандър е един от най-трогателните и силни образи в сериала. Започва като девственият смотльо, влюбен в Бъфи и прицел на безкрайно плахите любовни пориви на Уилоу. Човекът с тъпите лафове, които разведряват обстановката, в един по-долнопробен сериал Зандър би бил напълно безполезен комик-рилийф. Само че това не е един по-долнопробен сериал, а Buffy the Vampire Slayer и тук той е лепилото, спояващо цялата група. Зандър е човекът, който вижда нещата и към края на сериала той е може би най-мъдрият и дълбок персонаж."Roland wrote:Постмодернизмът е подход, не стойност или ниво. И си държа, че не спойлим за нищо. Най-малкото за всеки герой сме описали единствено началната му фаза.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests