Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Случи ми се, че Кю-то окончателно ме прееба!
Опитвах се да се логна от миналата седмица, но то все не даваше ако не се "актуализирах" на 6-то! Таа днес реших, че няма да е чак толкова пагубно и ще мога най-после да се видя пак с хората, ако преглътна непреклонната ми вироглавост и се "актуализирам". Проблемът започна с яйцето и кокошката!
Не съм на ясно дали отговорих неправилно или просто си е първосигнално "гаврене", но ми се затвори и изчезнаха всичките отворени прозорци и инсталационни такива от кю-то!!
Когато последно успях да сваля инсталационният файл, компато се досети, че не съм админът му и любезно отказа да продължи инсталацията.
Така че, отчаяна, реших да се върна към по-старата, но също така изпитана и вярна опция - АйСиКю5. Оказа се, че него вече го няма в моя компютър! Ааааааааааааааааааааааааа!
Последната ми възможност беше да влезна в моята "страница", в АйСиКю, но не можах и там!! :< Не ми приема стандартният пасуърд, а аз не помня точно как съм изписала нито името на домашният ми любимец, нито на любимият ми ресторант; а мяйлът е един стар от абв.ком, който май не е активен вече.
Таааа такива ми ти преживявания с месенджър-а днес!!
Много благодаря на Марфа и Мор, че ме научиха на meebo!!
Така мога да кю-твам, докато си реша някак проблема!!

Опитвах се да се логна от миналата седмица, но то все не даваше ако не се "актуализирах" на 6-то! Таа днес реших, че няма да е чак толкова пагубно и ще мога най-после да се видя пак с хората, ако преглътна непреклонната ми вироглавост и се "актуализирам". Проблемът започна с яйцето и кокошката!

Така че, отчаяна, реших да се върна към по-старата, но също така изпитана и вярна опция - АйСиКю5. Оказа се, че него вече го няма в моя компютър! Ааааааааааааааааааааааааа!

Последната ми възможност беше да влезна в моята "страница", в АйСиКю, но не можах и там!! :< Не ми приема стандартният пасуърд, а аз не помня точно как съм изписала нито името на домашният ми любимец, нито на любимият ми ресторант; а мяйлът е един стар от абв.ком, който май не е активен вече.
Таааа такива ми ти преживявания с месенджър-а днес!!

Много благодаря на Марфа и Мор, че ме научиха на meebo!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Според computerworld.bg
, тъй че има бая време.във Варна ще бъде от 31 юли до 28 август
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
- Interpreter
- Forsaken
Предизвикателството често е метафора, характеристика на авторовото светоотношение. В тоя ред на мисли въпросът за главния характер може да бъде разгледан в конструктивен план. Казано с други думи когато става дума за главни герои като елементи от една система и полова разлика е важно всеки детайл да отиде на правилното място. По друг начин казано за мен ключовият детайл като главен герой трябва да е мъж.
And you can't dance with a devil on your back...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Aз пък по-рано ходих да видя чудотворната икона от Бачковския манастир. (дано не объркам нещо около името или произхода и, че ще е голям резил
) Нямах възможност да се наредя на дългата опашка, която беше дълга колкото мога да си представя.. т.е. исках да се наредя, но се чудех до колко часа е отворена църквата, и докато питах полицайте дето охраняват мина една жена и ни вкара вътре (то май можеше и без нея да влезем, де) Но я видяхме от далеч без да я докоснем, което пак ми стига де
Някой ден мисля да отида да видя по-отблизо 

-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..