Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
Под "смешния рейтинг" имаш предвид факта, че е PG-13 ли? Разбирам те, всъщност, доколкото и "Гладиатор", и "Небесно царство" бяха с рейтинг R и това се усети доста в баталиите, но пък някак не мога да си представя същия рейтинг за Робин Худ. В смисъл, той е герой, обичан от милиони деца и повечето му почитатели са максимум в тийнейджърската възраст. Вероятно от там идва и рейтингът. Не съм го гледал, де...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Dead Ringers на Кроненберг...ебати, какво беше това????! НАИСТИНА, КАКВО? По-зловредна кино-чекия не съм гледала от последния филм на Линч насам.
И се радвам, че основната мацка с мутра на макак не е направила кой знае ква кариера в киното, че щеше да е страшно!

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Имаше едни интересни 20-на да кажем минути в Робин Худ, които незнайно защо ги слушахме дублирани на френски, а не на английски. Това в Арена Запад вчера. От време на време във филма си се говори на френски и това "превключване" стана в такъв момент, но определено беше странно как Робин Худ изведнъж премина на френски. Може би една ролка е била сгрешена 
Филма беше хубав, не беше омгколкоеяко готин де
Общо взето каквото Вивиан каза. На мен за рейтинга не ми дреме, а музиката беше ок.

Филма беше хубав, не беше омгколкоеяко готин де

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Out of the Past (1947) - включва повечето черти на жанра и с много добри изпълнения. Прилично изглежда, но няма с какво толкова да се похвали, някъде по средата обаче историята загуби от напрежението и обратите просто станаха част от пейзажа.
Southland Tales (2006) - трябва да е второразрядно, апокалиптично, абсурдно-култово, но е прекалено монотонен и дълъг, че да ангажира сериозно. А и ми се стори прекалено статично заснет, но си имаше и моментите и донякъде свят.
Sid and Nancy (1986) - сюрреалистично реално самотно тъжен и пропаднал. То е любовна история в абстиненция, а и не само, останалите неща са бонус.
Southland Tales (2006) - трябва да е второразрядно, апокалиптично, абсурдно-култово, но е прекалено монотонен и дълъг, че да ангажира сериозно. А и ми се стори прекалено статично заснет, но си имаше и моментите и донякъде свят.
Sid and Nancy (1986) - сюрреалистично реално самотно тъжен и пропаднал. То е любовна история в абстиненция, а и не само, останалите неща са бонус.
Youth in Revolt -о, колко е зле! И колко страстно и пламенно ненавиждам точно тоя род филмчета. И Майкъл Сера как твърде зле ме издразни тук...
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Unthinkable -Майкъл Шийн като кореняк американец...ъъъъъъ...да, абстрахирайки се от това, не твърде лоша продукция с този път почти прилична пропаганда, предвид темата.
Sex & the City 2 е дъното. Потенциално най-отвратителния сценарий писан през изминалите 10 години (да, тук слагам и двата Трансформърс, не, не преувеличавам).
Да се присъединя и аз към Делюжъна за Агора - много, МНОГО силен филм.
Сценарият можеше на поне 10 места да се удави в клишета, но не го направи, а Аменабар имаше и няколко страшно яки кинематографични момента. Финалът ме подразни в началото, но после разбрах за свой срам, че Хипатия е реална историческа личност, чиято история е приключила баш по тоя начин, та премислих.
Филмът е малко странно съчетание между историческа почти-епика и очевидно фестивално-сериозен филм с уклон към второто, но ме кефи, че тая комбинация явно е възможна и потенциално готина.
Сценарият можеше на поне 10 места да се удави в клишета, но не го направи, а Аменабар имаше и няколко страшно яки кинематографични момента. Финалът ме подразни в началото, но после разбрах за свой срам, че Хипатия е реална историческа личност, чиято история е приключила баш по тоя начин, та премислих.
Филмът е малко странно съчетание между историческа почти-епика и очевидно фестивално-сериозен филм с уклон към второто, но ме кефи, че тая комбинация явно е възможна и потенциално готина.
"12 Angry man" - старата версия от 1957г, с Хенри Фонда. Изключителен филм. Очаквах да ми е скучен, все пак цялото действие се развива в една стая, нооо... много съм бъркала!
9/10
9/10
Тия дни си припомням филми от тийн годините ми и преди малко довърших The Man Who Cried. О Боже, как бях забравила каква бъркотия е този филм.
От друга страна, едни приятни меланхолични спомени нахлуха в съзнанието ми по мощно сантиментален начин.