RRSunknown wrote:И да не забравяме най-важното (следва спойлер от книгата)
- Spoiler: show
Това е само теория, която за мен лично е доста изсмукана от пръстите.RRSunknown wrote:И да не забравяме най-важното (следва спойлер от книгата)
Link or it didn't happen.RRSunknown wrote:Не е теория , Мартин го каза в едно интервю - спорете с него .
Чаках го аргумента "ама то и без това и в книгата май нямаше екшън, та няма нужда и тук".Trip wrote:Във втора книга има ли си битка, в която превзема замъка? Иначе ми е напълно логично да успее да го стори без, ако и репортажът верно да не се получи според мен. При все, че и тук имаше свеж момент, като ни поставиха на мястото на полузаспалия Бран, или по-скоро него на нашето. Влиза някъв: "Пич, превзех Уинтърфел." Бран: "...кво...?"
Да, факт, че в тая тема минавам Емо поне като обем.Trip wrote:Чшшш, виж на Ицо постовете, после ме питай мен![]()
Хич не ми се струват дълги, ва. По 2-3 изречения за всяко развитие в епизода, даже не за всички.
Да, и аз като й видях лицето в близък план си помислих, че диваците имат отлични здравни услуги, явно си плащат осигуровките.Dr. Horrible wrote:И защо Игрит, дивачката, има някакви перфекти бели зъби като от реклама на Блендамед?
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Aко не го чакаше толкова, щеше да видиш, че вместо това, което мислиш, че съм казал, просто задавам въпрос, последван от предположение, че има логика да го превземе без бой, в случай, че в книгата е било различноЧаках го аргумента "ама то и без това и в книгата май нямаше екшън, та няма нужда и тук".![]()
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests