Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- Maledictus
- Warmage
Това е истинска фактура. Просто данните в нея са "прогнозни". И могат да ти го спрат, ако правилно си спомням какво пише на самата нея. Има там едни срокове - плащане до еди кога си, след това спиране в рамките на една седмица или нещо подобно.The Dragon wrote:Какво става ако не си платя междинното отчитане на цез а чакам за истинската фактура? Могат ли да ми спрат тока през това време?
Тъй като отчитането вече ще става ежемесечно, идеята с промяната на прогнозните междинни суми вече не е актуална, иначе за някои (като мен) е полезна.
1) Join-нах the gym, ходя почти всеки ден и съм много щастлива!
2) Снощи най-сетне си сглобих компютъра! Алелуя!

2) Снощи най-сетне си сглобих компютъра! Алелуя!
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Откога я чакам тази буря да дойде и в БългарияMarfa wrote:Поздрави от полярния кръг!
Вън се вихри полярна буря, на места преспите са ми до кръста, обаче пък библиотеката е пълна с идиоти, дето просто не знам нито как, нито що са дошли!

- Spoiler: show
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Мняя, от 4 часа сутринта бродя с аналгинчета щото ме боли врата, кръста и некви части между тях
Стола в офиса се превръща в некъф уред за изтезания в момента ма работата не чака 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
- Maledictus
- Warmage
Снощи слизаме от трамвая на нашата спирка и гледаме - наредили се хора с камери и фотоапарати по двете страни на улицата. Оказа се, че чакат да мине олимпийския огън. Застанахме да го чакаме и ние - той дойде след 15-ина минути. Точно пред нас стана предаването на щафетата - където едното човече с факел запали факелът на друго човече и другото човече хукна да бяга към Олимпик Плазата дето имаме в центъра (построена за олимпиадата в Калгари). Аз се разревах, направихме скапани снимки и клипчета с телефоните и се прибрахме по живо по здраво. На прибиране видяхме, че са запалили и върха на кулата (тук си имаме кула, която копира Си Ен Тауър в Торонто и й запалват върха на Кенада дей) и снимахме и него.
Това ще ми влезе в съкровищницата за спомени, в която събирам разни прекрасни неща, които са ми се случили без да очаквам. Като малката пътуваща експозиция с машини и скици на Леонардо, на която се натъкнах случайно в Рим някога...
Това ще ми влезе в съкровищницата за спомени, в която събирам разни прекрасни неща, които са ми се случили без да очаквам. Като малката пътуваща експозиция с машини и скици на Леонардо, на която се натъкнах случайно в Рим някога...
Last edited by Amelia on Tue Jan 19, 2010 4:06 pm, edited 1 time in total.