Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Jan 16, 2010 9:02 am

Принципно би трябвало да уточните с фирмата в която извършват ремонта дали на харддисковете има важна информация която да се запази на всяка цена и дали клиента желае да остави твърдия си диск в сервиза. Ако не желае работа за 5 минути е харда да се извади и да си го държи клиента.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jan 16, 2010 11:08 am

Какво става ако не си платя междинното отчитане на цез а чакам за истинската фактура? Могат ли да ми спрат тока през това време?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Sat Jan 16, 2010 12:32 pm

Май да. Другия път като си плащаш тока просто поискай да ти идват наведнъж сметката и междинните, по-удобно е.

bsb
Paragon

Post by bsb » Sat Jan 16, 2010 12:58 pm

The Dragon wrote:Какво става ако не си платя междинното отчитане на цез а чакам за истинската фактура? Могат ли да ми спрат тока през това време?
Това е истинска фактура. Просто данните в нея са "прогнозни". И могат да ти го спрат, ако правилно си спомням какво пише на самата нея. Има там едни срокове - плащане до еди кога си, след това спиране в рамките на една седмица или нещо подобно.
Тъй като отчитането вече ще става ежемесечно, идеята с промяната на прогнозните междинни суми вече не е актуална, иначе за някои (като мен) е полезна.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jan 19, 2010 1:03 pm

Поздрави от полярния кръг! Image
Вън се вихри полярна буря, на места преспите са ми до кръста, обаче пък библиотеката е пълна с идиоти, дето просто не знам нито как, нито що са дошли!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Clio
Moderator

Post by Clio » Tue Jan 19, 2010 1:08 pm

1) Join-нах the gym, ходя почти всеки ден и съм много щастлива! :D
2) Снощи най-сетне си сглобих компютъра! Алелуя!
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jan 19, 2010 1:38 pm

Marfa wrote:Поздрави от полярния кръг! Image
Вън се вихри полярна буря, на места преспите са ми до кръста, обаче пък библиотеката е пълна с идиоти, дето просто не знам нито как, нито що са дошли!
Откога я чакам тази буря да дойде и в България ;) Последните няколко удариха къде ли не, ама ни заобикаляха. Време си е зимата да започне като хората баси
Spoiler: show
Image
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 19, 2010 1:41 pm

Мняя, от 4 часа сутринта бродя с аналгинчета щото ме боли врата, кръста и некви части между тях :x Стола в офиса се превръща в некъф уред за изтезания в момента ма работата не чака :(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jan 19, 2010 2:27 pm

Тук наваля перфектно за сноуборд :)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jan 19, 2010 3:33 pm

Боже Господи! Как ще се прибера вкъщи бе? А утре как ще дойда на работа???? ААААААААА!!!! Отвън един преди малко си разкопаваше колата с лопата, смятайте ко е.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jan 19, 2010 3:37 pm

безсрочна отпуска ;р
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jan 19, 2010 3:37 pm

Снимай!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Tue Jan 19, 2010 3:52 pm

Завиждам!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jan 19, 2010 4:05 pm

Снощи слизаме от трамвая на нашата спирка и гледаме - наредили се хора с камери и фотоапарати по двете страни на улицата. Оказа се, че чакат да мине олимпийския огън. Застанахме да го чакаме и ние - той дойде след 15-ина минути. Точно пред нас стана предаването на щафетата - където едното човече с факел запали факелът на друго човече и другото човече хукна да бяга към Олимпик Плазата дето имаме в центъра (построена за олимпиадата в Калгари). Аз се разревах, направихме скапани снимки и клипчета с телефоните и се прибрахме по живо по здраво. На прибиране видяхме, че са запалили и върха на кулата (тук си имаме кула, която копира Си Ен Тауър в Торонто и й запалват върха на Кенада дей) и снимахме и него.

Това ще ми влезе в съкровищницата за спомени, в която събирам разни прекрасни неща, които са ми се случили без да очаквам. Като малката пътуваща експозиция с машини и скици на Леонардо, на която се натъкнах случайно в Рим някога...
Last edited by Amelia on Tue Jan 19, 2010 4:06 pm, edited 1 time in total.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jan 19, 2010 4:06 pm

Аз не, искам снимките, за да се утешавам, че при нас не е най-зле... :mrgreen:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either