Всъщност докато алтернативите са турски сериали, филми от времето когато съм вървяла права под масата и мазна чалга мисля да си пиратствам до пръсване

А за МЕ, аз съм им обещала като си оправят чудния край да им купя всичко.

Moderator: AlDim
Не я е откраднала. Защото от ЕА не са имали без едно копие по-малко което да продадат заради товаMuad_Dib wrote:Естествено, че ще си говорим по дяволите. Предвид, че си откраднала тази игра, да критикуваш толкова злостно нещо, което си получил безплатно - е не знам, трябва да си доста лицемерно настроена личност.
Да, с насмешка е, защото както казах това е ежедневие, ако ти да речем имаш възможност да купуваш всичко, което играеш/гледаш/слушаш/четеш, сигурно 80% от хората нямат тази възможност. Изобщо не опира само до манталитет, опира най-вече до средства.Muad_Dib wrote:Най-тъжно е как по-нагоре в предния си пост с насмешка се пише "и сега какво ще си говорим колко е лошо да се пиратства ли". Смятайте докъде сме се докарали принципно:)
Кога съм казал че е.Muad_Dib wrote:Драгъне, моля ти се не словоблудствай напразно, абсолютно необяснимо ми е, че пишеш тези неща по отношение на пиратството при условие, че те познавам и знам, че си горе-долу здравомислещ и много добре знаеш, че да го кажем възможно най-просто - не е хубаво нещо...
RRSunknown wrote:Аз пък си я взех за бокса вчера и ще си я преиграя с кеф - дори първите марсиански пейзажи издухват всичко показано в двойката, да не говоря за по-нататък, преди края просто ще спра.
Edit: За 40 лева които ми се струва добра цена.
Наистина ли? Online pass. Виж си защо MS могат да те баннат от live. On disc DLC - както със една Street Fighter X Tekken от тези игри. Офлайн пасове като в рейдж. Конзолите си имат техните си проблеми които в следващата генерация ще са още по-брутални.Muad_Dib wrote:Нали сам знаеш, че почти целият ти пост е валиден почти само за гейминга на комп?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest