Обсада на Народното събрание
Moderator: Moridin
3 v 1 отпреде ония ги нема
Ебаси.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
А?Morwen wrote:Бтв, в статията се споменава само за протест на студентите и зърнопроизводителите. Това би трябвало да ви тревожи повече, защото така протестът става доста по-безсмислен за вашата кауза.
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Според мен пък няма такова значение. Парламентът е по-скоро символ на държавната власт, а не е съдържащите се в него депутати. Важното е не на депутатите да им се налага да ползват задния вход - те така или иначе ще си излязат, а да се демонстрира ангажираност с определен проблем.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- Interpreter
- Forsaken
Оказва се, че били повече от един. Вкл. и председателят на комисията. Пошегували се хората, какво толкова...Morwen wrote:Защо? Ако един депутат, който би трябвало да е наясно с националната програма за ин витро се държи като селски пич, това е доста тъжно. Какво ще е следващото - да предложат клоунски перуки на онкоболните с химиотерапия?
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Калине, аз мога да си направя сайт и да протестирам с вас за маслеността на киселото мляко. Ако обаче Пешо и Гошо от Горна Оряховица (както и почти всички освен съседите ми по протест) не могат да разберат това, ще е все едно че съм протестирала със зърнопроизводителите.kalein wrote:А?Morwen wrote:Бтв, в статията се споменава само за протест на студентите и зърнопроизводителите. Това би трябвало да ви тревожи повече, защото така протестът става доста по-безсмислен за вашата кауза.
Валери, май е бил един, но всички са се извинили солидарно, за да не стане ясно кой и защото негласно са го одобрили.
I don't wanna die
Ние (= пазителите на бг гори) не протестираме днес.
Днес протестираме ние (= студентите, хората, които симпатизират на зърнопроизводителите, активните граждани, ...).
А и май излишно цепим нецепимото...
До!
К)
Днес протестираме ние (= студентите, хората, които симпатизират на зърнопроизводителите, активните граждани, ...).
А и май излишно цепим нецепимото...
До!
К)
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
- Interpreter
- Forsaken
Калине, будиш носталгика в мен
- 90-та, 96-та... Жалко, че не съм в София.
Милена, в ефира се носи, че са повече от един шегаджиите, воглаве с председателя на самата комисия
(спор. "Дарик")
Разбирам насмешката на Драгън, само че имаме ситуация все пак. Колкото и да си прост, нали се пишеш за политик уж, депутат.
Дни след като Барозу заяви, (цитирам по памет): Трябва вътрешен натиск, за да се променят нещата в България, да изтърсиш подобна шегичка си е пълна идиотия.

Милена, в ефира се носи, че са повече от един шегаджиите, воглаве с председателя на самата комисия

Разбирам насмешката на Драгън, само че имаме ситуация все пак. Колкото и да си прост, нали се пишеш за политик уж, депутат.
Дни след като Барозу заяви, (цитирам по памет): Трябва вътрешен натиск, за да се променят нещата в България, да изтърсиш подобна шегичка си е пълна идиотия.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
Бе, аз не мога да разбера насмешката на Драгън. Да ставаше дума за подхвърлена реплика в кварталната бакалница - да, няма кво да се потрисат, макар че е грубо. Но когато човекът от който на практика зависи живота (или поне създаването му) на бъдещото ти дете и би трябвало да се отнася много сериозно към проблема, ти предложи да те мине набързо, това е направо жестоко. Да не говорим, че все пак става дума за подигравка с болен човек, който страда от болестта си.
I don't wanna die
- The Dragon
- Elder God
Мииии цялата ситуация е абсурдно смешна. От цялото произнасяне на репликата, през това кой я е казал, през липсата на записи и най-накрая шефката на асоциацията обясняваше по нова колко е обидена и засегната и потресена и как студентите я подкрепяли и т.н., с един такъв равнудушен и безразличен тон все едно чете резултатите от спорт който не я интересува.
Едит: И никъде никой не разбра какво точно е казано.
Едит: И никъде никой не разбра какво точно е казано.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Това, че не е ясно как точно е станало, не го прави по-малко сериозно.
Не е чак толкова странно, че не се е разбрало кой го е казал, защото като стоиш и обясняваш нещо на десетина не особено познати човека и някой от тях някъде до теб пусне реплика, съвсем спокойно може да не си гледал в него и да не му познаеш гласа.
Съжалявам, но наистина мисля, че сравнението с онкоболните и клоунските перуки е сравнително адекватно, та не е смешно. Това, че става дума за секс не прави нещата автоматично смешни.
Не е чак толкова странно, че не се е разбрало кой го е казал, защото като стоиш и обясняваш нещо на десетина не особено познати човека и някой от тях някъде до теб пусне реплика, съвсем спокойно може да не си гледал в него и да не му познаеш гласа.
Съжалявам, но наистина мисля, че сравнението с онкоболните и клоунските перуки е сравнително адекватно, та не е смешно. Това, че става дума за секс не прави нещата автоматично смешни.
I don't wanna die
- The Dragon
- Elder God
Морви смешно е, целия фарс около парламента, около бюджета и какво ли не. Когато някой отрича, че е казал нещо, пък след това го бил казал ма не разбрал какво, ма то казаното било лошо, ама ние не сме го казали, но то е лошо. Ама то не сме го казали ама се извиняваме щото медиите вдигат много шум с престорено възмущение. Ама и шефките на фондациите и те възмутени много. И те медийно времевдигат. И организации всякакви събрани от колко и въже и учредени преди два три дни - и те възмутени. И те потресени...
Единствените които не се възмущават са обикновенните жени които никой не пита и ебава за нищо, защото всъщност на никой не му пука дали могат да имат деца от пратньора който са си избрали. Съжелявам - идва един момент в който единственото което остава е смеха, колкото и да е горчив ...
Единствените които не се възмущават са обикновенните жени които никой не пита и ебава за нищо, защото всъщност на никой не му пука дали могат да имат деца от пратньора който са си избрали. Съжелявам - идва един момент в който единственото което остава е смеха, колкото и да е горчив ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.