The Happening & The Best of Shyamalan
'Шесто чувство' беше ок, 'Селото' имаше много добри моменти, но останалите му филми са голяма боза. Затова и се колебая между Шесто чувство и хейтърската опция. Oh whatever, f*** him. Хейтър форевър.
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
Аз пък гласувах за точно обратната на хейтърската опция. Не съм му най-големият фен на света, но без да са някакъв напън за особено много смисъл, всичките му филми досега са ми били чудесно забавление. След като винаги считам за нужно да отида да ги гледам на кино и досега не съм си излизала от салона раздразнена или отегчена, значи всичко е наред. Шесто чувство е ясен, но на мен и Неуязвимият ми беше много интересен. Пък Селото ми е особена слабост, може би защото Хоакин Финикс ми е особена слабост.
А това "с нетърпение очквам да се срине" колко е абсурдно е отделен въпрос ...
А това "с нетърпение очквам да се срине" колко е абсурдно е отделен въпрос ...
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
- BaYa
- Forsaken
Мда, и аз като теб, Jen!
Много ми беше чудно защо съм толкова врътнала, че да гласувам в анкета точно на Шайхири. И после се сетих за приятните моменти и т.н. и гласувах като съседката от горе.

Много ми беше чудно защо съм толкова врътнала, че да гласувам в анкета точно на Шайхири. И после се сетих за приятните моменти и т.н. и гласувах като съседката от горе.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Гласувах за Шесто чувство, като Unbreakable също доста ми харесва, но само колкото за close second.
Учудват ме тези от вас, които все пак харесват поне един негов филм, а гласуват с хейтърската опция...
Учудват ме тези от вас, които все пак харесват поне един негов филм, а гласуват с хейтърската опция...
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
аз гласувах с хейтърската опция защото ме дразни до каква степен го превъзнасят Шаямалан въпреки поредицата тъповати филми кото направи след 6-то чувство. Всеки път едно и също - сядам, началото ме зарибява, към средата съм отегчена, макар и все още любопитна и към края - разочерована. Най-яркия пример са 'Следите' - добри герои, съспенс, съспенс, още съспенс и тогава пляс - глупава развръзка. е за това.
But I, being poor, have only my dreams;
Ице, те са 3ма човека на фона на останалите към 25. Живи и здрави да са и много поздрави иматpasser-by wrote:Гласувах за Шесто чувство, като Unbreakable също доста ми харесва, но само колкото за close second.

Re: The Happening & The Best of Shyamalan
Lady in The Water и The Village, общо взето това ме е впечатлило. Но като цяло можех да мина и без неговите филмиshayhiri wrote:Аре налазвайте.С обосновани и недотам мнения за различните му филми, може и с оценки и чартове.
Аз ше пусна ревюнце за новия още понеделник. Засега, уви, очакванията ми са доста ниски, но съм сигурен, че все на нещо ше се накефя - въпреки че мразя кървища и гадости за разлика от масовия зрител.

BaYa wrote:Много ми беше чудно защо съм толкова врътнала, че да гласувам в анкета точно на Шайхири.

По темата: олеле, изяха го!

When a toxic breeze begins to blow in The Happening, fear sets in: that the only thing happening is that the Shyamalan is hitting the fan.

П.П.: Лошото е, че ако филмът се провали и финансово, накъдето се свличат нещата, Шимо ше прави Боливудски мюзикълчета до края на живота си - а вероятно и в следващите си 10-20 прераждан... оп, не, сетих се, че следващият му проект е "The Last Airbender", високобюджетен суперзрелищен ала SW all ages филм с всички шансове за огромен успех и франчайз. Значи има шанс още, да не го мисля.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е, вече е на "цели" 20% (това всъщност е по-зле от Lady in the Water, колкото и невероятно да звучи) и явно има достатъчно ревюта, за да му шибнат консенсуса
:

Интересно, че аз и за миг не губя увереността си, че ще ми хареса донякъде.Consensus: The Happening begins with promise, but unfortunately descends into an incoherent and unconvincing trifle.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
"Шесто чувство". Другите му два филма, които гледах, откровено не ми харесаха. Единият беше "Неуязвимият" - честно, смайващо тъп ми се видя. Другият беше онова с Мел Гибсън - "Следите" май... Зле. Не ме израдва.
Между другото, анимационният "The Last Airbender" далеч не е скучен. Деветката в имдб не е случайна. То и аз съм му гледал съвсем малко серии, де, обаче това, което съм видял, е доста добро - много готин свят и хубави битки, най-малкото. Само че трябва да се повери на човек с опит в бойните филми, а не на такъв, в чиито произведения досега не е имало нито една свястна бойна сцена. Ще видим...
Между другото, анимационният "The Last Airbender" далеч не е скучен. Деветката в имдб не е случайна. То и аз съм му гледал съвсем малко серии, де, обаче това, което съм видял, е доста добро - много готин свят и хубави битки, най-малкото. Само че трябва да се повери на човек с опит в бойните филми, а не на такъв, в чиито произведения досега не е имало нито една свястна бойна сцена. Ще видим...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог