Ultimate frisbee

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jun 04, 2008 4:54 pm

Бобсън wrote:Като начало решавам, че 11ч заранта в Неделен ден е мойто време за физбуване така че следва

да се изброим.

Та Питам Ви Кои сте Вий що смятате, че в неделен ден заранта ви се търчи за отмора?
Неделният ден по принцип не почва ли в 14:00? (Дотогава тече дългата съботна нощ, през втората половина от която хората се възстановяват след купонясването и работната седмица.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 04, 2008 6:03 pm

Ми мога в неделя по някое време и рано. Ма ше си кесим до 14;00 n=2 сигурно кат знам заспите наоколо.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Thu Jun 05, 2008 8:55 pm

Ако все пак има навити аре тая неделя да се спретнем, м?

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Fri Jun 06, 2008 5:17 am

Ами Хай де!
преброени дотук
Бобсън
Базил

други не са се обадили за сега, но то си проличава, че Б е най-готината буква! :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 06, 2008 11:43 am

Бай Шайх не почва с "Б" и затова невинно предположи, че ако Бобсън се спре на малко по-благопристоен час, ще събере повече от един човек. Да не говорим, че по принцип уговорки не се правят с фиксиран поначало час, а по-общо: неделя сутрин, събота следобед или петък вечер, за да могат хората да си напаснат максимално графиците.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Sun Jun 08, 2008 6:15 am

за днес отпада...

ако иска некой да се изброи за идната Неделя!