Неделният ден по принцип не почва ли в 14:00? (Дотогава тече дългата съботна нощ, през втората половина от която хората се възстановяват след купонясването и работната седмица.)Бобсън wrote:Като начало решавам, че 11ч заранта в Неделен ден е мойто време за физбуване така че следва
да се изброим.
Та Питам Ви Кои сте Вий що смятате, че в неделен ден заранта ви се търчи за отмора?
Ultimate frisbee
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми мога в неделя по някое време и рано. Ма ше си кесим до 14;00 n=2 сигурно кат знам заспите наоколо.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Maledictus
- Warmage
Бай Шайх не почва с "Б" и затова невинно предположи, че ако Бобсън се спре на малко по-благопристоен час, ще събере повече от един човек. Да не говорим, че по принцип уговорки не се правят с фиксиран поначало час, а по-общо: неделя сутрин, събота следобед или петък вечер, за да могат хората да си напаснат максимално графиците.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.