Аз на Флашгета най-много мразя, че няма глобална настройка на скоростите, а трябва за всеки торент файл по отделно. Иначе и други кусури има, специализираните торент клиенти са по-добри.
А битторнадото не ме кефи, защото не можеш с него да си сваляш отделни файлове от пакет.
Добрите програми
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Начи ноутпада наистина има доста благинки, но при мен специално се зарежда бая бавно (може би щото помни последните отваряни, трябва да пробвам без тая опция)..termit wrote:2. Лек тесктов редактор - Notepad++. Поддържа syntax highlight за един куп езици, properties и ini файлове и какво ли още не, при това в удобен за разбиране XML формат, така че лесно могат да се добавят нови. Безплатен.
Scite е малко по-мизерен като вид и възможности (но пак може да конфигурираш бая неща, а може и да му зададеш програма която да подкара файла ти, компилатор например, или шел; но това май и НП++ го може) - само че при мен е едно 5 пъти по-лек и бърз.
This is it. Ground zero.
- BaYa
- Forsaken
Значи, Драгъне горещо благодарим за AIMP-а!!!
Хави се влюби в програмката направо! И аз де. Страхотно добре ми дойде, за да си сменя формата на всичката музика която имам на флак, вместо Мп3.
Пиши бири за следващия път!!

Пиши бири за следващия път!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!