Добрите програми

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 31, 2008 3:13 pm

Аз на Флашгета най-много мразя, че няма глобална настройка на скоростите, а трябва за всеки торент файл по отделно. Иначе и други кусури има, специализираните торент клиенти са по-добри.
А битторнадото не ме кефи, защото не можеш с него да си сваляш отделни файлове от пакет.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 12, 2008 8:38 pm

termit wrote:2. Лек тесктов редактор - Notepad++. Поддържа syntax highlight за един куп езици, properties и ini файлове и какво ли още не, при това в удобен за разбиране XML формат, така че лесно могат да се добавят нови. Безплатен.
Начи ноутпада наистина има доста благинки, но при мен специално се зарежда бая бавно (може би щото помни последните отваряни, трябва да пробвам без тая опция)..

Scite е малко по-мизерен като вид и възможности (но пак може да конфигурираш бая неща, а може и да му зададеш програма която да подкара файла ти, компилатор например, или шел; но това май и НП++ го може) - само че при мен е едно 5 пъти по-лек и бърз.
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Feb 21, 2008 9:30 pm

Значи, Драгъне горещо благодарим за AIMP-а!!! :mrgreen: Хави се влюби в програмката направо! И аз де. Страхотно добре ми дойде, за да си сменя формата на всичката музика която имам на флак, вместо Мп3.
Пиши бири за следващия път!! :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!