Golden Globe Awards 2007

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jan 14, 2008 5:20 pm

Не е ли леко смеличко да го казваш, след като си гледал само единия филм?
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 5:20 pm

Смело, но не и безразсъдно, имайки предвид, че Тим Бъртън прави един и същи филм вече 20 години :)
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jan 14, 2008 5:23 pm

Не, не прави. Просто има изразен стил и похвати.

Филмите се различават и като концепция, и като сюжет, и като послания (доколкото такива има).
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 5:33 pm

Не, ВСЪЩНОСТ прави, имайки предвид, че филмите му са 90% атмосфера.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 5:55 pm

Moridin wrote:Не, не прави. Просто има изразен стил и похвати.

Филмите се различават и като концепция, и като сюжет, и като послания (доколкото такива има).
Напълно съгласен с Жоро.

Шелхед, стига говорил наизуст, много те моля. Обещавам и копче да не ти кажа като почнеш да си храниш СЛЕД като си гледал и двата. Щот аз от мюзикъли не разбирам.

И мерси, че ми затрихте хубавия пост. :roll:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 6:01 pm

Ще забележиш, че до момента единствено съм казал, че Бъртън ги прави все еднакви (факт, поне за мен, проверен с гледане на практически всичките му неща до момента), а също и коментар, че Суини трябва да е маса добър, за да вземе наградата за мюзикъл пред Хеърспрей.

И ез мъч ез ай апришиейт да ме гониш по темите да ме "апострофираш", както казваше даскалката ми по литература, всъщност не е особено забавно и ще те помоля да спреш. :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 6:03 pm

ОУ КЪМ ОН за последното, апострофирам като чета необосновани неща или безмислици. Просто си търсиш оправдание да имаш право да не харесваш без да си гледал като Алекс, братле. :roll:

Дайте за Глобусите да говорим тук все пак.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 6:05 pm

Roland wrote:Суини Тод трябва да е бахти и филмът, за да изпревари Хеърспрей..
Ей тва съм писал до момента за Суини, както и коментар, че наградите се дават по сякви критерии, а не само за качество. Първото следва да се разбере, а второто го оспори, ако можеш.

Та кво за Глобусите?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 6:11 pm

Ми кеф ми е за Хавиер Бардем, защото просто съм го гледал със зяпнала уста, но ми е искрено тъпо за досегашния развой на битката "Ноу Кънтри" срещу Изкупление :(

Jen
Paragon

Post by Jen » Mon Jan 14, 2008 7:13 pm

BaYa wrote:Jen, да видиш значи какво е това личният вкус. За мен Atonement е сантиментален боклук, а Eastern Promises е страхотен!! :P
:mrgreen:
Бая, аз имам доста висок праг на толерантност към личния вкус. :) Ти така и не каза защо и какво ти се е видяло страхотно в “Източни обещания”, щото мен дори десетминутният гол задник на Виго по плочките на банята ми беше по-скоро смешен, отколкото драматичен. Признавам, че Изкупление не е най-великият шедьовър завинаги, но има наистина много чисто ...де да знам - филмаджийски достойнства. Освен това, така както аз го видях, е всичко друго, но не и сантиментален.
Muad_dib wrote:Не. Дори да се напъна да съм обективен (което правя специално за теб, защото си ми колежка) Ноу Кънтри е филмЪТ тази година. И е може би най-оригинално направената гангстерска история, която съм гледал.

Съгласна съм с последното. И все пак наградите наистина би трябвало да се дават по съвкупност от критерии. Ще се опитам да обясня направо в неговата си тема (специално за теб, защото след две години, ако учиш и не се разсейваш много, ще ми бъдеш колега :wink: ) какво според мен му куцаше на No country for old men, за да е по-заслужаващият големите награди тази година.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 7:22 pm

специално за теб, защото след две години, ако учиш и не се разсейваш много, ще ми бъдеш колега
Point taken, просто днес сутринта имах колоквиум и вчера залегнах здраво над криминалистична тактика та поотмарям леко с форум. :wink:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Jan 14, 2008 8:58 pm

Muad_Dib wrote:
BaYa wrote:Jen, да видиш значи какво е това личният вкус. За мен Atonement е сантиментален боклук, а Eastern Promises е страхотен!! :P
А филм на Тим Бъртън не гледам дори и безплатен. :vomit:
:mrgreen:
Нищо лично, но тези два реда (за мен) обощават доволно добре твоето
ниво на вкус за качествено кино (защото противно на общоприетото има някакъв обективен САНИТАРЕН минимум от такъв, който ти нямаш;) )
Казано от човек който харесва Адам Сандлер, минимално трябва да е коплимент. :mrgreen:

Джен, филмът ми хареса, най-вече защото мога да го изживея и повярвам. Е с изключение на бозавият край де. И задника на Виго, определено не е голямата работа. :wink:
Та остава да видим какво ще стане с No country ... де. И аз да го изгледам; май този петък или неделя.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 10:44 pm

Казано от човек който харесва Адам Сандлер, минимално трябва да е коплимент.
Моооля? "гледам" и "харесвам" са коренно различни неща, "Бея". И да, понякога разтоварвам с новите олигофрении от Сандлър или Сандлъров тип, но определено не съм тръгнал да взимам втора ръка-кино като Ийстърн Промиси насериозно :wink: Което си е пълна бутафория за един сериозен човек :lol: .

А бисерът ти за Бъртън просто не бих искал да си го спомням, за да мога въобще да комуникирам с теб :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 10:45 pm

И кво за глобусите иначе?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 10:47 pm

Ми яко е че на тях награждават мюзикъли и комедии, защото много рядко имат реален шанс за Оскар. :roll: