Golden Globe Awards 2007
Напълно съгласен с Жоро.Moridin wrote:Не, не прави. Просто има изразен стил и похвати.
Филмите се различават и като концепция, и като сюжет, и като послания (доколкото такива има).
Шелхед, стига говорил наизуст, много те моля. Обещавам и копче да не ти кажа като почнеш да си храниш СЛЕД като си гледал и двата. Щот аз от мюзикъли не разбирам.
И мерси, че ми затрихте хубавия пост.

Ще забележиш, че до момента единствено съм казал, че Бъртън ги прави все еднакви (факт, поне за мен, проверен с гледане на практически всичките му неща до момента), а също и коментар, че Суини трябва да е маса добър, за да вземе наградата за мюзикъл пред Хеърспрей.
И ез мъч ез ай апришиейт да ме гониш по темите да ме "апострофираш", както казваше даскалката ми по литература, всъщност не е особено забавно и ще те помоля да спреш.
И ез мъч ез ай апришиейт да ме гониш по темите да ме "апострофираш", както казваше даскалката ми по литература, всъщност не е особено забавно и ще те помоля да спреш.

And you can't dance with a devil on your back...
Ей тва съм писал до момента за Суини, както и коментар, че наградите се дават по сякви критерии, а не само за качество. Първото следва да се разбере, а второто го оспори, ако можеш.Roland wrote:Суини Тод трябва да е бахти и филмът, за да изпревари Хеърспрей..
Та кво за Глобусите?
And you can't dance with a devil on your back...
Бая, аз имам доста висок праг на толерантност към личния вкус.BaYa wrote:Jen, да видиш значи какво е това личният вкус. За мен Atonement е сантиментален боклук, а Eastern Promises е страхотен!!![]()

Muad_dib wrote:Не. Дори да се напъна да съм обективен (което правя специално за теб, защото си ми колежка) Ноу Кънтри е филмЪТ тази година. И е може би най-оригинално направената гангстерска история, която съм гледал.
Съгласна съм с последното. И все пак наградите наистина би трябвало да се дават по съвкупност от критерии. Ще се опитам да обясня направо в неговата си тема (специално за теб, защото след две години, ако учиш и не се разсейваш много, ще ми бъдеш колега

If I never meet you in this life, let me feel the lack.
- BaYa
- Forsaken
Казано от човек който харесва Адам Сандлер, минимално трябва да е коплимент.Muad_Dib wrote:Нищо лично, но тези два реда (за мен) обощават доволно добре твоетоBaYa wrote:Jen, да видиш значи какво е това личният вкус. За мен Atonement е сантиментален боклук, а Eastern Promises е страхотен!!![]()
А филм на Тим Бъртън не гледам дори и безплатен.![]()
ниво на вкус за качествено кино (защото противно на общоприетото има някакъв обективен САНИТАРЕН минимум от такъв, който ти нямаш;) )

Джен, филмът ми хареса, най-вече защото мога да го изживея и повярвам. Е с изключение на бозавият край де. И задника на Виго, определено не е голямата работа.

Та остава да видим какво ще стане с No country ... де. И аз да го изгледам; май този петък или неделя.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Моооля? "гледам" и "харесвам" са коренно различни неща, "Бея". И да, понякога разтоварвам с новите олигофрении от Сандлър или Сандлъров тип, но определено не съм тръгнал да взимам втора ръка-кино като Ийстърн Промиси насериозноКазано от човек който харесва Адам Сандлер, минимално трябва да е коплимент.

А бисерът ти за Бъртън просто не бих искал да си го спомням, за да мога въобще да комуникирам с теб