Януари '08

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Jan 03, 2008 8:44 pm

От твоите очи - в нашите кино екрани :D
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jan 03, 2008 11:27 pm

Е радвам се, че някои хора най-после показаха малко комън сенс за излишно хваления Източни Обещания и са на моето мнение.

Celeborn
Adept

Post by Celeborn » Fri Jan 04, 2008 12:47 am

Muad_Dib wrote:Изкупление е великолепен, така че смело се похайпете малко поне.
Ами бих му дал 10/10, макар да ми бледнее малко, често казано ми заприлича на смесица от други два мои любими филма: "Часовете" + "Студена Планина", даже и почти бях сигурен, че музиката е на Филип Глас, но не е, нищо поне е доста приятно декадентска :D

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jan 04, 2008 8:14 am

Celeborn Dumbledore wrote:
Ами бих му дал 10/10, макар да ми бледнее малко, често казано ми заприлича на смесица от други два мои любими филма: "Часовете" + "Студена Планина", даже и почти бях сигурен, че музиката е на Филип Глас, но не е, нищо поне е доста приятно декадентска :D
Е тя реално беше едва ли не една и съща темичка първите 40 минути (които са най-важното от целия филм за мен, направо бих ги разглеждал като отделен такъв...), която беше много добра.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jan 04, 2008 12:14 pm

Celeborn Dumbledore wrote:
Оу, ако има общо като усещане с Часовете и Студена планина аз ще се размажа :). Обожавам и двата филма много. :wink: Can't wait to see the film then.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Celeborn
Adept

Post by Celeborn » Fri Jan 04, 2008 7:49 pm

Усещането което оставя накрая е такова, макар самият филм да е с една идея по- блед от тях.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jan 04, 2008 8:37 pm

AVP2 e абсолютно безличен Б сървайвъл хорър, по време на който можеш или само да се хилиш неадекватно като повечето зрители в препълнената зала, или да се почесваш отегчено като мен и Коруин. 5/10 по милост, единствено заради консистентните, макар и скучни ефекти - там където RE3 имаше шестица за визия, а "28 седмици по-късно" направо осмица за майсторство и оригиналност.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sat Jan 05, 2008 12:51 am

Дам, авп то беше все едно гледаш филм по кабелната с плюсовете и минусите си, и това че даваш 7 лв.
Spoiler: show
Зергове свалят някъв скаут над теранската база. Има ларви, там си правят хетчъри и почват да сипят хидри. Това е само ресурс на терана и има само сцвта, и си го взима лошо. Някъв ултра ъпгрейдван зилот на 3-3 разбира, че са свалили скаута и тръгва да си отмъщава. С лудо микро си зима доста хидри, като боцва от сплеша и няколко сцвта. Междувременно от главната база на терана пращат марина и вулчъри, обаче зерга гази с количество. Накрая терана жертва базата и пуска бомба да изчисти всичко.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jan 05, 2008 8:15 am

Зергове свалят някъв скаут над теранската база. Има ларви, там си правят хетчъри и почват да сипят хидри. Това е само ресурс на терана и има само сцвта, и си го взима лошо. Някъв ултра ъпгрейдван зилот на 3-3 разбира, че са свалили скаута и тръгва да си отмъщава. С лудо микро си зима доста хидри, като боцва от сплеша и няколко сцвта. Междувременно от главната база на терана пращат марина и вулчъри, обаче зерга гази с количество. Накрая терана жертва базата и пуска бомба да изчисти всичко.
Тихомире, тиси природен талант, братле! К-У-Л-Т-О-В-О беше:)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jan 05, 2008 9:37 am

Ахааххахаххахаххахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Celeborn
Adept

Post by Celeborn » Sat Jan 05, 2008 1:35 pm

Е то от АВП то едва ли някой е очаквал да бъде нещо по- различно от боклука, който всъщност е. :P

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Jan 05, 2008 1:44 pm

Ми не знам...хората които дадоха по 12 лева за него примерно :D
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sat Jan 05, 2008 1:50 pm

Celeborn Dumbledore wrote:Е то от АВП то едва ли някой е очаквал да бъде нещо по- различно от боклука, който всъщност е. :P
Аз,аз! :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jan 05, 2008 5:37 pm

Corwin wrote:
И ето че вече имам минимума знания за геймката Старкрафт благодарение на гледането на Б филми, Коруин и екстраполацията. 8-) :P
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jan 05, 2008 5:49 pm

Мне, нямаш.
And you can't dance with a devil on your back...