Януари '08
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ами бих му дал 10/10, макар да ми бледнее малко, често казано ми заприлича на смесица от други два мои любими филма: "Часовете" + "Студена Планина", даже и почти бях сигурен, че музиката е на Филип Глас, но не е, нищо поне е доста приятно декадентскаMuad_Dib wrote:Изкупление е великолепен, така че смело се похайпете малко поне.

Е тя реално беше едва ли не една и съща темичка първите 40 минути (които са най-важното от целия филм за мен, направо бих ги разглеждал като отделен такъв...), която беше много добра.Celeborn Dumbledore wrote:Ами бих му дал 10/10, макар да ми бледнее малко, често казано ми заприлича на смесица от други два мои любими филма: "Часовете" + "Студена Планина", даже и почти бях сигурен, че музиката е на Филип Глас, но не е, нищо поне е доста приятно декадентскаMuad_Dib wrote:Изкупление е великолепен, така че смело се похайпете малко поне.
Оу, ако има общо като усещане с Часовете и Студена планина аз ще се размажаCeleborn Dumbledore wrote:Ами бих му дал 10/10, макар да ми бледнее малко, често казано ми заприлича на смесица от други два мои любими филма: "Часовете" + "Студена Планина", даже и почти бях сигурен, че музиката е на Филип Глас, но не е, нищо поне е доста приятно декадентскаMuad_Dib wrote:Изкупление е великолепен, така че смело се похайпете малко поне.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
AVP2 e абсолютно безличен Б сървайвъл хорър, по време на който можеш или само да се хилиш неадекватно като повечето зрители в препълнената зала, или да се почесваш отегчено като мен и Коруин. 5/10 по милост, единствено заради консистентните, макар и скучни ефекти - там където RE3 имаше шестица за визия, а "28 седмици по-късно" направо осмица за майсторство и оригиналност.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
И ето че вече имам минимума знания за геймката Старкрафт благодарение на гледането на Б филми, Коруин и екстраполацията.Corwin wrote:
- Spoiler: show

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.