bate tailandkata!!!

Moderator: Moridin
+1Skywalker wrote:Думата на бай Симето е закон!!!
Ще ми липсва този образ в форума.Иначе, с две думи: нищо не е станало. Губим (ако изобщо е някаква загуба, тъй като се поизтъркаха) само ника и образа на Шайхири, както и неразривно свързаните с тях похвати: спам (забавен или не), тролене (откровено или завоалирано), както и всички останали форми на изкуството на провокацията: сарказъм, софистика, словоблудство, самовъзвеличаване и самовлюбеност, насмешлива надменност, досадно самодоволство, демонстративен асоциален егоизъм и т.н.
Просто всяко шоу си има край. И цена. Ако толкова му прилипсва на някого образа на Шайхири, акаунтът е отворен (небаннат след всичко дотук) - винаги мога да се регна пак с него и да си вляза в отработения класически образ.
Но се надявам да не се налага. Султанов си ми е истинската фамилия, Мор, някой път ще разкажа историята, ако искате.
DELgado wrote:Ще ми липсва този образ в форума.Беше ми забавно да си троля с него
.
Амин.Губим (ако изобщо е някаква загуба, тъй като се поизтъркаха) само ника и образа на Шайхири, както и неразривно свързаните с тях похвати: спам (забавен или не), тролене (откровено или завоалирано), както и всички останали форми на изкуството на провокацията: сарказъм, софистика, словоблудство, самовъзвеличаване и самовлюбеност, насмешлива надменност, досадно самодоволство, демонстративен асоциален егоизъм и т.н.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests