Весел поздрав от Шайхири!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Sat Dec 15, 2007 10:24 pm

mnooo se vjiviava6 6u6urka:D

bate tailandkata!!! :lol: :lol: :lol:

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Dec 15, 2007 10:36 pm

Ах, драмата! Катарзиса! Бтв Алекс, знам, че го знаеш, но за тези, които го не знаят - думата "катарзис" преди да се превърне в художествено-естетически термин, е означавала просто пургатив.
Представа си нямаш колко съм те уважавал, както в редките ни срещи, така и в ролята ти на Шайхири тук.
Ако съм се отнасял с ирония и сарказъм към теб, то е било същата само-ирония и само-сарказъм, с която съм се отнасял и към себе си.
Темата със свободата на словото е много сложна наистина - не съм съгласен с кълцането на постове и на теми например, и толкова, но админите си имат своя логика, ок. Спорна, но някаква си логика там. Най-много да отегчи човек и просто да престане да участва, защото примерно не му е интересно да чете как на някого детенце му се научило вече да не пишка в гащи, докато в същото време се банва кардиналната (според мен) тема може ли сенилният архиалкохолик да държи 15-г. момиченце за ръчичка (също толкова безинтересно за други, предполагам). Да де, но какво е форумът? Е ли ШД медия? Аз твърдя: Е. Или може да е. Сериозна. И го написах това. И се изтри :(
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Dec 15, 2007 11:21 pm

И нещо към моя приятел и колега Симеон, който в качеството си на админ много демократично ликвидира една определена тема: ОК, защо просто не направите така, че тук да се четат постове само на тебе, на Емо, на Милена, на Марфа и още няколко хора, а всички останали просто да бъдем хъмбъл читатели? Много по-лесно ще е, а и полезно също тъй.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Dec 16, 2007 1:34 am

Извинявай Interpreter обаче темата я беше сложил не заради самата нея ами като някаква форма на предизвикателство към админите (Да ги видим ще смеят ли да ми я махнат :twisted: ), и като така поставена темата се опорочи (затова не съм поствал там- нямаше никакъв смисъл). Никой не е махнал темата заради съдържанието- просто се превврна в тема- спам. Виждал съм какво става по други форуми при които липсва всякакъв контрол- всеки почва да вкарва лични нападки, темите винаги се свеждат до караници между тоя и оня и настъпва пълна анархия. Настъпи ли анархия повечето хора тихомълком се изтеглят от форума и той умира :roll: , виждал съм този процес във няколко форума където съм влизал само за да спра да поствам след време заради това че всяка тема се е превръщала в пререкание.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Dec 16, 2007 2:07 am

Валери, пате, нека ти разясня некои композиции тука.

Първо, моеш да се скриеш, ако мислиш, че някого впечатляваш като включваш в постовете си хора, дето пък изобщо нищо общо с проблемите ти с мен нямат, като Емо, Марфа и Морви. Грозно е, лекинко некоректно и като цяло в известна степен жалко.

Второ, каква демокрация бе? Да не си пак пийнал повечко, а? В КОЙ форум има демокрация? Във всеки форум "правилното" и "нормата" са това, което админите решават. ШД е ШД, защото АЗ, ЯН и ЖОРО сме решили да е такова. Хората, на които ШД им харесва такова, каквото НИЕ сме решили да бъде, са добре дошли тук. Тия, на които не им импонира, също могат да... и т.н. Ма на тоя етап май си сам с оплакванията.

Трето, виж правилата. Админът в крайна сметка винаги е прав. Ако админът не е прав, пак е прав. Ако имаш проблем, бутонът "logout" те зове.

Четвърто, като имаш визия за идеалния демократичен форум, направи си го и пусни линк.

Ай сиктир вече :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Sun Dec 16, 2007 2:42 am

Думата на бай Симето е закон!!! :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 16, 2007 3:36 am

Skywalker wrote:Думата на бай Симето е закон!!! :lol:
+1 :mrgreen: И все пак е мека мария :)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Dec 16, 2007 5:07 am

Иначе, с две думи: нищо не е станало. Губим (ако изобщо е някаква загуба, тъй като се поизтъркаха) само ника и образа на Шайхири, както и неразривно свързаните с тях похвати: спам (забавен или не), тролене (откровено или завоалирано), както и всички останали форми на изкуството на провокацията: сарказъм, софистика, словоблудство, самовъзвеличаване и самовлюбеност, насмешлива надменност, досадно самодоволство, демонстративен асоциален егоизъм и т.н.

Просто всяко шоу си има край. И цена. Ако толкова му прилипсва на някого образа на Шайхири, акаунтът е отворен (небаннат след всичко дотук) - винаги мога да се регна пак с него и да си вляза в отработения класически образ.

Но се надявам да не се налага. Султанов си ми е истинската фамилия, Мор, някой път ще разкажа историята, ако искате.
Ще ми липсва този образ в форума. :cry: Беше ми забавно да си троля с него :( .

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Dec 16, 2007 10:10 am

DELgado wrote:Ще ми липсва този образ в форума. :cry: Беше ми забавно да си троля с него :( .

И на мен, въпреки че съм се заяждал с него. Трикстерът си трябва на всяко село, както и лудият, медицински факт. Макар че сега и да се върне образът, май няма да е същото.
А и админокрация си трябва, признавам.
Вчера попрекалих малко с дрождите :oops:

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Dec 16, 2007 10:16 am

Отървахме се....
Най- после...
:)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Dec 16, 2007 11:55 am

Мен ми е интересно дали ще има визуална промяна РЛ! Дали примерно ще резнеш косата или ще слагаш костюм! :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 16, 2007 12:06 pm

Може даже и и да рисайзне, то човек вече може да очаква ВСИЧКО :)

Радваме се, че сме помогнали в писателския ти експеримент и трупане на опит и сме насреща за нови преживявания. Надежда за кратко посвещение в излизащитете ти някой ден авторски книги ще ни сгрява отвътре ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Dec 16, 2007 10:59 pm

Наслушахме се за сексуалните подвизи на фиктивния образ Шайхири.
Сега ще слушаме за сексуалните подвизи на съвсем истинския Алекс Султанов!

:ghostche:

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sun Dec 16, 2007 11:56 pm

Значи, в този форум, както и в много други, никой от никого и от нищо не разбира. Освен админи и модове, но те не са хора, така че не се броят. Ако някой е на противно мнение, моля да ми го сподели по ЛС. Аз лично смятам да му дремна малко.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 17, 2007 2:07 am

Губим (ако изобщо е някаква загуба, тъй като се поизтъркаха) само ника и образа на Шайхири, както и неразривно свързаните с тях похвати: спам (забавен или не), тролене (откровено или завоалирано), както и всички останали форми на изкуството на провокацията: сарказъм, софистика, словоблудство, самовъзвеличаване и самовлюбеност, насмешлива надменност, досадно самодоволство, демонстративен асоциален егоизъм и т.н.
Амин.

Валери. Порастнал човек си. Осъзнай се. В момента спамиш и тролиш повече от автора на темата, макар и подозирам, по по-искрени причини.

Първо успя да изкараш, че реномето на списанието се дължало на трола на форума. Толкова зле ли пишем в това списание, че темата за големината на Шайховия дедов да е голямата му притегателна сила? Мерси.

После успя да кажеш, че тук сме пишели свободно само (разни вариации на хора) и аз и Марфа. Не знам с какво сме ти толкова черни аз и Марфа, че ни буташ във всеки втори пост за несправедливостите, но с това само ти се излагаш. И обиждаш нас двете, колкото и да е може би неволно.

Накрая успя във всяка тема , която видя да набуташ собствения си проблем - че не можеш да обсъждаш връзката между младо момиче и човек на възраст. Не е вярно. Можа. Докато от тема за табутата в обществото тя не се превърна в по твои думи тема за "издевателството на тийнейджърки с пиърсинги на пъпчетата и с полу-оголени прашки пред стоическия поглед на преподавателя". И махленски коментари на тема "ма глей я тая как се е заголила, как да не я изпецкаш". И докато темата не се изроди в нещо друго - непрекъснато повтаряне на твоята позиция и отказ дори да приемеш каквато и да е чужда. Не превръщай и тази тема в това.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either