Японски хоръри
Тва ми напомня че от сума време се чудя да си сваля старите годзили. Да се посмея едиин вид. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Rol, забравих и Dark Water да препоръчам. Също има американски римейк, разбира се!
The Eye на мен също доста ми хареса. Макар "хареса" да не е точно правилната дума, понеже ме стряскат и държат под напрежение.
The Eye на мен също доста ми хареса. Макар "хареса" да не е точно правилната дума, понеже ме стряскат и държат под напрежение.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Мен пък ме е страх да гледам "Злоба"
Направо ми настръхва косата.Иначе японската версия е дори още по-тежка.Аз си спомням,че като бях малка баща ми ме води на някакъв кунг-фу-ужас.Но бях наистина много малка,спомням си само една вещица,от която дори не ме беше страх и..тавана на киното. 

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.