Японски хоръри

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 20, 2007 1:40 am

Свали се! Сега остава и да става за гледане :)
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jul 20, 2007 9:31 am

Тва ми напомня че от сума време се чудя да си сваля старите годзили. Да се посмея едиин вид. :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jul 20, 2007 12:51 pm

Rol, забравих и Dark Water да препоръчам. Също има американски римейк, разбира се!
The Eye на мен също доста ми хареса. Макар "хареса" да не е точно правилната дума, понеже ме стряскат и държат под напрежение.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jul 21, 2007 6:08 pm

Мен пък ме е страх да гледам "Злоба" :? Направо ми настръхва косата.Иначе японската версия е дори още по-тежка.Аз си спомням,че като бях малка баща ми ме води на някакъв кунг-фу-ужас.Но бях наистина много малка,спомням си само една вещица,от която дори не ме беше страх и..тавана на киното. :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.