Карибски Пирати - Краят на "Трилогията"

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 24, 2007 12:04 am

НИКВИ СПОЙЛЕРИ, ЧЕ ВИ УТЕПАХ!!!! ;р
This is it. Ground zero.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu May 24, 2007 12:15 am

Spoiler: show
Много добър. Заслужаваше си даже 180 часа продължителност.. Само тая коза да нямаше такъв гейски глас. Всеки път като повишеше глас ме напушваше на смях...

П.С. Дочакахте ли бонус сценката?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 24, 2007 12:18 am

За козата, която сваляше един от Джаковете ли говориш? :shock:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 24, 2007 12:20 am

Очевидно за Кийра.
This is it. Ground zero.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu May 24, 2007 12:23 am

Кийра.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu May 24, 2007 12:29 am

Тия спойлър тагове в предишните поствое са доста излишни, имайки предвид, че нищо не спойлвате. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 24, 2007 12:35 am

Дем е прав, ма Мор нещо си е навил на пръста. :lol: Аз внимавам винаги да се изказвам така, че казаното да говори нещо само на човек, който е видял съответния филм.

А Кирето... оставете я душата. :mrgreen: Ква мъжкарана беше иначе, а? Нищо общо с Лизчо от първата. :) Само дето я прецакаха в края, ма това е положението.

Филмът се представи според очакванията. Смазващи ефекти и сетове, купища екшън и поне десетина лаф-аут-лауд момента + двадесетина не толкова лауд. Лошо, че въпреки изчистването на линиите от втора, и тук сякаш се бяха постарали да усложнят всичко, което никога не е добра идея при правенето на истории.

(Но пък трите часа буквално отлитат. Непрекъснато си мислех "божке, ми то вече отива към свършване". :roll: :lol: )

Но като за първо гледане беше невероятно. :shock: Обикновено винаги се нервирам и разочаровам на първо гледане, само за да се кефя още повече на следващите. А сега все пак и се чудех дали ще съм предвидил правилно основните линии на развитие. Но въпреки това се накефих здраво още първия път. Та би трябвало да издържи седем общо, както двойката. 8-) :oops:

Голъм Джак беше нагла, но доста ефективна хватка. Даже можеха и още да я развият. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu May 24, 2007 6:16 am

Изгледах и двойката - още 2 часа и нещо плосък хумор. Спокойно можеха да го направят час - час и половина. Нищо нямаше да се загуби от това.
Та така. Готова съм за 3та част. Само трябва да натрупам малко стамина да издържа още 3 часа дисни майтапи...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 24, 2007 9:50 am

Тройката бивааа. Накефих се бе. Накефих се. Кира верно не е върха на актьорското майсторство, но пък както каза Джак - Keep telling it to yourself darling. :twisted:

Иначе твърде много герои и опит да се вкара Плот на кило за толкова кратко време. По добре да избичеха ТВ сериал.
Но пък поне са вкарали доволо идиотски но пък НОВ момент с делириума към остарелите майтапи наДжак ;). За тоновете needless Betrayal (TM) няма да го коментирам. A последната сцена просто трябваше да е с Джак в лодчицата и Рома, а не К&Son с вакъл поглед х2 да зяпат там, след кат сме изтърпели поименния списък на жертвите на поне една световна война да видим след надписите сценката дали е яка пак :)
.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 24, 2007 10:04 am

Ми изкефи ме повече от предния, ма 80% от сюжета му по-скоро пречи на гледането, отколкото да помага. Сори, квото и да си говорим, тая "трилогия" никога няма да ми стане любима ДОРИ колкото Матрицата или новите епизоди на Стар Уорс. А и двете не са твърде висока летва...
And you can't dance with a devil on your back...

zari
Sorcerer

Post by zari » Thu May 24, 2007 12:44 pm

Corwin wrote:
Много добър. Заслужаваше си даже 180 часа продължителност.. Само тая коза да нямаше такъв гейски глас. Всеки път като повишеше глас ме напушваше на смях...

П.С. Дочакахте ли бонус сценката?
Да,беше очаквано..Точно разправях на Дани,че в четворката сигурно Елизабет ще има дете.И това беше и сценката.Но няма да я разказвам подробно,защото пак ще спойля.Ако вече не съм... 8-)
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu May 24, 2007 1:19 pm

Прочее, интересен факт - в момента не помня НИЩО от филма. Дори от финалния екшън са ми останали само откъслечни кадри...
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu May 24, 2007 1:41 pm

Филмът беше по-добър от двойката. Малко. Първо, имаше смешни моменти, но моменти. Иначе филмът беше тежка драма. Дори не епос, драма. Самите образи ставайки епични губят огромната част от очарованието си. И беше излишно усложнен. Вярно, че и в единицата го имаше непрекъсбатото надлъгване, но общото усещане е че се опитват сами да си изплагиатстват предишните части и не го правят особено успешно. Не лош филм, но в пъти по-зле от първия, освен че имат твърде малко общо. Сценарият въври някак насилено, а на смешните места очакваш табелка "смях в залата почти". Бтв, на първия залата почти нон стоп се люлееше от смях, а сега само тук-таме някакво откъслечено...
А мен моментите с многото Джаковци ме поиздразниха. особено онзи с "ангела и дявола". В смисъл, можеше ли да не виждаме толкова илюстративно вътрешната му борба? Похватът е за детски рисувани филмчета най-вече. Е, разбира се, моментът с "изпуснах си мозъка" беше от находките.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 24, 2007 2:26 pm

Според мен пък залата се хилеше нон-стоп :)
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu May 24, 2007 2:58 pm

На речите на Елизабет, викаш:Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either