Хайде на цирк!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Mar 26, 2007 12:54 am

Moridin wrote:Аз ли нещо не схванах или ти допускаш възможността да има живи китайски дракони в цирка под Руски Паметник в София? :shock:

в смисъл не звучиш кат ЯВЕН сарказъм ;р
Ти нещо не схвана, твърде зле покрит сарказъм е:)
Морви къв е тоя депресарски аватар омг....
Ми мен ме кефи като арт. Всъщност картинката се казва Prozac Survivor като тайтъла.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Mon Mar 26, 2007 2:06 am

Аз пак да кажа. Преди да ида и аз бях абсолютен песимист и си мислех, че имам доста по-интересни работи да правя от колкото да гледам някви смотани животни и как някви дъртаци се правят на идиоти. Но. Циркът е много як и наистина си заслужава. Поне аз прекарах страхотно и се накефих много. Ако имам време бих отишъл пак...

П.С. С едно наум, че говоря за по-миналият път когато циркът беше опънал шатри в София. Сега може да са махнали някакви атракции.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 02, 2007 5:33 pm

Ай-деее! Отивам. :D След като в поне две от историите ми се подвизават циркови артисти, смятам, че им го дължа.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Apr 02, 2007 6:03 pm

Посъкратили били бая програмата на фона на миналата година, са ходиха тука колегите и докладваха, ма като цяло който ходи по-добре с по-скъпите билети че иначе сдухано доста местоположението.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 02, 2007 6:11 pm

Аз взех от евтините, да пробвам. Те са от двете страни на входа към арената. Не можех да си представя кво толкова им е лошото. В крайна сметка, все тая дали гледаш задника или муцуната на клоуна. :lol: Иначе са до самата арена.

Ако не става, следващия път като ходя (другата седмица) ще взема отсреща.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 03, 2007 9:31 pm

Добре си беше местоположението. Но програмата наистина изглеждаше оръфана.

Основното бяха китайската трупа акробати, които имаха поне пет-шест номера (включително китайските лъвове, които наистина бяха като живи :mrgreen: ) и на практика изнесоха цялото представление. Другото интересно - дресурата на крокодили и тигри, макар че дресурата на първите се състоеше в това да лежат кротко и да не отхапват възмутено разните телесни части, които им биваха завирани безцеремонно в устиците. (иначе си има близо 2 часа чиста програма)

Камилите и щраусите не участваха. Предатели. А на клоуните се смееха само децата. Пронизително и точно в ушите ми. :)

Като цяло определено си заслужава за 8лв. (повече няма смисъл да се плащат) - особено за хора, които не са ходили от малки: т.е. повечето тук. Изключително приемлива цена за целия прилив от спомени и вълшебство.

Другата седмица сигурно ще ходя пак. Ако някой освен Зари се е навил, да казва. :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 04, 2007 1:29 pm

А може би най-ценното е, че ми се отвориха (отново) очите за цирка като зрелище от една страна - и изкуство от другата. Оттук-нататък, като обикалям по широкия свят, няма да пропускам цирк. (Както със зоопарковете досега.) Само като си представя какви номера има в големите циркове... :D

И, не, не си представяйте разни циркови програми по телевизията. На живо е съвсем друго. :roll:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Apr 04, 2007 2:31 pm

Да така е. Аз като отидох бях изключително предубеден заради телевизионните представления. Но наживо... Просто усещаш магия...
Да отбележа - дори като малък не съм се кефил на цирк и не е било нищо особено и нищо повече за мен (освен една любима тогава книга за д-р Дулитъл...), но като отидох миналата година... Просто е неописуемо и трябва да се види и преживее...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Apr 04, 2007 3:09 pm

И аз подкрепям, да си там на живо не може да се сравни с нищо. За последен път май-ходих преди 3-4 години на някакво море, и ми дойдоха много приятни спомени :) А пък и това му е хубавото на цирка, за него няма възраст :)
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 04, 2007 3:26 pm

Да, дори клоуните се търпят, ако са добри. :lol: Имаше един там с готина пантомима. Но другите двама бяха жалки (едва ли е била това целта) и дори аз бих бил по-смешен от тях, както нееднократно е било загатвано. :wink:

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Apr 04, 2007 3:45 pm

Да тия бяха тъпи, но аз кат ходих имаше двама руски изроди, които изкъртиха кочината...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...