И аз така. Все едно да гледаш филма само заради осветлението или ъглите на камерата.Lubimetz13 wrote:Какъв е смисълът да се гледа нещо само заради ефектите? Не се заяждам, просто никога не съм разбирал концепцията за ефекта сам по себе си.
Eragon
- Amos Trask
 - Aes Sedai

Е то квото и да е самоцелно "арт" изпразване ако ще да не е Уве Бол, не си заслужава ма така и така сме майстори да си губим времето с идиотщини 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
мдаа 80% от българите са retarded явно, но пък може и просто да са си кликали на "Да" без идея да имат.Roland wrote:А ние днеска гледахме предварителната прожекция на Ерагон. ЕБАТИ боклука смотан...![]()
![]()
http://kino.dir.bg/film.php?id=6264
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Гледах днес Ерагон и ще взема да се съглася с Рол, бозЪ от класа. Какво да кажа... наивно, клиширано, невпечатляващо с почти нищо. Единствените неща, които ми харесаха бяха драконицата Сапфира, която просто си беше яка, мега сцените с летенето, 'злия магьосник', който просто беше cool, ако и лишен от каквото и да било друго 
 и Аря, която беше ужасно красива и пак 'лишена от каквото и да било друго'. Иначе, за мен е по-зле от Нарния.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
						I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- JaimeLannister
 - Forsaken

- herairness
 - Jaghut Tyrant

Мня кавай гугутка е. има си и пера   

игричката май поне по-брутал
http://youtube.com/watch?v=sh4Bz9HXVvU& ... ed&search=

игричката май поне по-брутал
http://youtube.com/watch?v=sh4Bz9HXVvU& ... ed&search=
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Добре, че някакъв неподозиращ новак ни пусна тема, че иначе никой нямаше да се прежали да направи и нямаше да има къде да хейтим. 

Баш гугутка си е онова синкавото (еваларката, Ксел), но на калния фон на всичко останало във филма направо изпъква. И онова наколно селище в блатата биваше като атмосфера. Другото сякаш имаше за цел да ми докаже, че е възможно филмът да е по-зле от книгата (бях сигурен, че е невъзможно). А сега като видях и привюто на играта, се убедих, че може по-зле и от филма. Eragon will never cease to amaze me.
BTW, както и очаквах, филмът буквално се срина втория си уикенд (-70%). Гадовете от Фокс бяха наложили пълно вето върху ревютата, за да не се знае какъв шайт продават на публиката, и - със същата цел - пуснаха филма едновременно в цял свят. Така че, докато хората се усетят, бая пари отидоха на вятъра. Но повече Ерагонят надали ще види, което - надявам се - означава, че няма да има трилогия.
Иначе, Рол, гледай по-внимателно, ше те замоля. Има си и елфи, и джуджета. Просто, както и орците, са изиграни от обикновени хора без грим и протези. Дотам им е стигнал бюджета и наглостта на "режисьора".

Баш гугутка си е онова синкавото (еваларката, Ксел), но на калния фон на всичко останало във филма направо изпъква. И онова наколно селище в блатата биваше като атмосфера. Другото сякаш имаше за цел да ми докаже, че е възможно филмът да е по-зле от книгата (бях сигурен, че е невъзможно). А сега като видях и привюто на играта, се убедих, че може по-зле и от филма. Eragon will never cease to amaze me.
BTW, както и очаквах, филмът буквално се срина втория си уикенд (-70%). Гадовете от Фокс бяха наложили пълно вето върху ревютата, за да не се знае какъв шайт продават на публиката, и - със същата цел - пуснаха филма едновременно в цял свят. Така че, докато хората се усетят, бая пари отидоха на вятъра. Но повече Ерагонят надали ще види, което - надявам се - означава, че няма да има трилогия.
Иначе, Рол, гледай по-внимателно, ше те замоля. Има си и елфи, и джуджета. Просто, както и орците, са изиграни от обикновени хора без грим и протези. Дотам им е стигнал бюджета и наглостта на "режисьора".
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.