И аз така. Все едно да гледаш филма само заради осветлението или ъглите на камерата.Lubimetz13 wrote:Какъв е смисълът да се гледа нещо само заради ефектите? Не се заяждам, просто никога не съм разбирал концепцията за ефекта сам по себе си.
Eragon
- Amos Trask
- Aes Sedai
мдаа 80% от българите са retarded явно, но пък може и просто да са си кликали на "Да" без идея да имат.Roland wrote:А ние днеска гледахме предварителната прожекция на Ерагон. ЕБАТИ боклука смотан...![]()
![]()
http://kino.dir.bg/film.php?id=6264
For those who come after...
Гледах днес Ерагон и ще взема да се съглася с Рол, бозЪ от класа. Какво да кажа... наивно, клиширано, невпечатляващо с почти нищо. Единствените неща, които ми харесаха бяха драконицата Сапфира, която просто си беше яка, мега сцените с летенето, 'злия магьосник', който просто беше cool, ако и лишен от каквото и да било друго
и Аря, която беше ужасно красива и пак 'лишена от каквото и да било друго'. Иначе, за мен е по-зле от Нарния.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- JaimeLannister
- Forsaken
- herairness
- Jaghut Tyrant
Мня кавай гугутка е. има си и пера

игричката май поне по-брутал
http://youtube.com/watch?v=sh4Bz9HXVvU& ... ed&search=

игричката май поне по-брутал
http://youtube.com/watch?v=sh4Bz9HXVvU& ... ed&search=
For those who come after...
Добре, че някакъв неподозиращ новак ни пусна тема, че иначе никой нямаше да се прежали да направи и нямаше да има къде да хейтим.
Баш гугутка си е онова синкавото (еваларката, Ксел), но на калния фон на всичко останало във филма направо изпъква. И онова наколно селище в блатата биваше като атмосфера. Другото сякаш имаше за цел да ми докаже, че е възможно филмът да е по-зле от книгата (бях сигурен, че е невъзможно). А сега като видях и привюто на играта, се убедих, че може по-зле и от филма. Eragon will never cease to amaze me.
BTW, както и очаквах, филмът буквално се срина втория си уикенд (-70%). Гадовете от Фокс бяха наложили пълно вето върху ревютата, за да не се знае какъв шайт продават на публиката, и - със същата цел - пуснаха филма едновременно в цял свят. Така че, докато хората се усетят, бая пари отидоха на вятъра. Но повече Ерагонят надали ще види, което - надявам се - означава, че няма да има трилогия.
Иначе, Рол, гледай по-внимателно, ше те замоля. Има си и елфи, и джуджета. Просто, както и орците, са изиграни от обикновени хора без грим и протези. Дотам им е стигнал бюджета и наглостта на "режисьора".
Баш гугутка си е онова синкавото (еваларката, Ксел), но на калния фон на всичко останало във филма направо изпъква. И онова наколно селище в блатата биваше като атмосфера. Другото сякаш имаше за цел да ми докаже, че е възможно филмът да е по-зле от книгата (бях сигурен, че е невъзможно). А сега като видях и привюто на играта, се убедих, че може по-зле и от филма. Eragon will never cease to amaze me.
BTW, както и очаквах, филмът буквално се срина втория си уикенд (-70%). Гадовете от Фокс бяха наложили пълно вето върху ревютата, за да не се знае какъв шайт продават на публиката, и - със същата цел - пуснаха филма едновременно в цял свят. Така че, докато хората се усетят, бая пари отидоха на вятъра. Но повече Ерагонят надали ще види, което - надявам се - означава, че няма да има трилогия.
Иначе, Рол, гледай по-внимателно, ше те замоля. Има си и елфи, и джуджета. Просто, както и орците, са изиграни от обикновени хора без грим и протези. Дотам им е стигнал бюджета и наглостта на "режисьора".
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.