Всеки може да промени съдбата си!
Сори, още не ми е минало...
Ся друг е въпроса, че псевдоцинизма дето по някаква причина взе да тресе масово всички, все повече пречи да се наслаждавате на нещата такива каквито са. Как да е ваша загуба.
Протагониста все пак беше взет в робство. Две годишен. И странно, беше лоялен към господаря си просто защото не познаваше друг живот. Не знаеше какво да прави когато няма конкретна заповед. Самото му възприемане на нещата беше изцяло в черно и бяло (както споменах вече приказка етц.). Диалога между него и генерала (Пак ше перефразирам):Killua wrote: финалът не ми хареса никак, двама от главните герои също - ми единият гледаше като направило беля пале, а другият приличаше на пияница в начален стадий![]()
Те за това ми беше нервирането. Хората гледат един хубав азиатски филм (Герой да речем) и после очакват всички да са такива. Ми не са. И не трябва да са. Щото аз не си падам по Едингсовизмите в каквато и да била форма, а би се получило точно това.Мен бтв (ей така напук без да съм гледал филма се бутам между шамарите) зе все по-странен да ми се вижда тоя предварителен възторг от всичко жълтурско.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests