София Филм Фест 2006
Не, гледала съм бавни филми. И харесвам не малко от тях. Гледала съм и безсмислени филми и харесвам част от тях. Харесвам дори някои бавни и безсмислени филми. Обаче, когато са и бавни, вече не знам за какво да се хвана... Нали ти е ясно, че ще страдаш от вечно проклятие за идеята да се ходи на този филм? 

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Аз гледах два филма на братя Дарден - 'Детето' и 'Обещанието'. Сюжетно са различни, но ако не ми бяха казали, че са на един режисьор пак щях да съм убедена, че са. Усещането, което носеха, социалната проблематика, даже визията на актьорите донякъде, си приличаха
. По принцип обичам кино, което третира проблеми на морала, сериозни сюжети, но тези филми ми се видяха лишени от кой знае колко дълбочина. Не знам дали ми се искаше да видя нещо повече, дали ми липсваше американския 'блясък' на картината/звука (вероятно не), но и двата филма ми бяха скучни и с много умрели завършеци.
Искам да гледам филма с Ралф Файнс, дали има желаещи?

Искам да гледам филма с Ралф Файнс, дали има желаещи?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
19.03, - 18:30, Кино "Люмиер" --> Бялата графиня.
http://www.cinema.bg/sff/2006/bg/movie.php?movieSid=498
http://www.cinema.bg/sff/2006/bg/movie.php?movieSid=498
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е да, ма Дебел и ядосан вече не го дават.
А бтв забавното е, че и на Детето последната му прожекция беше на 12-ти, но упорито пускат трейлър преди всеки филм
Иначе за Бялата графиня съм он, обаче ше се разберем малко по-късно...
EDIT: А аз днеска (16.03) съм си харесал "Гизела" в Одеон от 18:30. Други мераклии освен мен? Филмът звучи добре...
А бтв забавното е, че и на Детето последната му прожекция беше на 12-ти, но упорито пускат трейлър преди всеки филм

Иначе за Бялата графиня съм он, обаче ше се разберем малко по-късно...
EDIT: А аз днеска (16.03) съм си харесал "Гизела" в Одеон от 18:30. Други мераклии освен мен? Филмът звучи добре...
And you can't dance with a devil on your back...
Баси имате желание още да влизате в Одеон?!? що за мазохизъм?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Явно приканват хората да идат до Пловдив, за да го гледат.Roland of Gilead wrote:.А бтв забавното е, че и на Детето последната му прожекция беше на 12-ти, но упорито пускат трейлър преди всеки филм

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."