Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
За Сам Рокуел, който кисне сам в лунна база в последните две седмици от тригодишния си договор с компютър, озвучаван от Кевин Спейси (който говори безжизнено и изразява емоция със смайлита), и малко по малко изперква. Или поне такава е рекламата. На практика филмът е нещо съвсем друго като история, но понеже аз бях тотално изненадан от това, явно е умишлено търсен ефект и няма да ти кажа 

And you can't dance with a devil on your back...
Glorious 39 -красив, леко успиващо отегчителен филм, който спокойно може да бъде пропуснат.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- tigermaster
- Elder God
"The Tale of Zatoichi".
Няма такъв кеф като черно-белите самурайски филми. Сега остава да изгледам и останалите двайсет и пет... Но пък от третия натам вече са цветни
Нищо де, от разните клипчета, които гледах, оставам с впечатлението, че поне откъм екшън ще радват. Конкретно "The Tale of Zatoichi" вероятно ще е разочароващ за хора, търсещи единствено екшън, понеже почти всичките битки са в края на филма, до тогава има повече развитие на образите и т.н. Готино е, всъщност. Пък и Шинтаро Кацу е направо велик в ролята. Сравнения с филма на Китано от 2003 поне на сегашния етап трудно могат да се правят, понеже са доста различни. В новия филм кървищата са доста повече, де, обаче ми се струва, че количеството убийства в старата поредица ще нараства експоненциално с всеки следващ филм, та не се знае.
Няма такъв кеф като черно-белите самурайски филми. Сега остава да изгледам и останалите двайсет и пет... Но пък от третия натам вече са цветни

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Гледал съм The Tale of Zatoichi (1962), Fight, Zatoichi, Fight (1964), Zatoichi Challenged (1967) и имам изтеглена още една част от сума време. По някакви коментари си ги избрах, че не ми се гледат всички. Иначе си поддържат едно доста добро ниво, като от тия трите Challenged ми хареса най-много заради финалната битка.
Ако попаднеш на някой по-мащабен и комплексен филм от поредицата свиркай.
Ако попаднеш на някой по-мащабен и комплексен филм от поредицата свиркай.
за сметка на туй в другата поредица на кенджи мисуми за самурая с хлапето боди каунтът е забележителен.tigermaster wrote:"The Tale of Zatoichi".
Няма такъв кеф като черно-белите самурайски филми. Сега остава да изгледам и останалите двайсет и пет... Но пък от третия натам вече са цветниНищо де, от разните клипчета, които гледах, оставам с впечатлението, че поне откъм екшън ще радват. Конкретно "The Tale of Zatoichi" вероятно ще е разочароващ за хора, търсещи единствено екшън, понеже почти всичките битки са в края на филма, до тогава има повече развитие на образите и т.н. Готино е, всъщност. Пък и Шинтаро Кацу е направо велик в ролята. Сравнения с филма на Китано от 2003 поне на сегашния етап трудно могат да се правят, понеже са доста различни. В новия филм кървищата са доста повече, де, обаче ми се струва, че количеството убийства в старата поредица ще нараства експоненциално с всеки следващ филм, та не се знае.

новият затоичи няма кой знае колко общо с шейсетарските/седемдесетарски самурайски екшъни като стил, ако не броим маркучите с кръв. китано копира куросава доста последователно в него, та се е получил по-изтънчен куросава-китано микс.
Clash of the Titans -мииииии...it was so bad, it's actually good.
Добре, може би не ЧАК толкоз, но намирам, че е трябвало да го поорежат тук-там, Рейф Файнс беше чудновато гола-вода, мацката я презирам, а Уортингтън е толкова дървен, че чак ми дожаля. 3D-то беше...напълно излишно според мен. Поне можеха да ми хванат Уортингтън веднъж-дваж полуразсъблчен в 3D, да оправдаят употребата, а те... 

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
- herairness
- Jaghut Tyrant
Абсолютно съгласна за 3Д-то, каква е тази мания всичко да се прави 3Д тия дни. Ще го изчакам на двд/блурей/ХД, уотевър камс фърст.Vivian wrote:Clash of the Titans -мииииии...it was so bad, it's actually good.Добре, може би не ЧАК толкоз, но намирам, че е трябвало да го поорежат тук-там, Рейф Файнс беше чудновато гола-вода, мацката я презирам, а Уортингтън е толкова дървен, че чак ми дожаля. 3D-то беше...напълно излишно според мен. Поне можеха да ми хванат Уортингтън веднъж-дваж полуразсъблчен в 3D, да оправдаят употребата, а те...
Cracks с Ива Грийн. Малко ми се доспа по едно време, но като цял съм доволна. Не се оказа твърде различен от това, което очаквах.