Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- Dr. Horrible
- Forsaken
The Bounty Hunter -все така неистово презирам Дженифър Анистън.
Кефи ме само косата й. Както и фигурата й. Понякога. НЕКА Я МАХНАТ ОТ КИНОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Не мога да не забележа как (всъщност май и друг път се е случвало) успя да не кажеш нищо за самия филм... Да не съм ти чел други мнения, да реша, че е "или добро, или нищо", ама съм те виждал да унищожаваш филми и с по-малко думи, отколкото употреби тук, та не разбирамVivian wrote:The Bounty Hunter -все така неистово презирам Дженифър Анистън.Кефи ме само косата й. Както и фигурата й. Понякога. НЕКА Я МАХНАТ ОТ КИНОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Еми, реших, че не е нужно да изливам прекомерна злост по нещо, което съдържа Джерард Бътлър в себе си
Как да е, изгледах Repo Man. По някакъв странен начин обичам Джуд Лоу. Не заради външния му вид (та той е вече аморално плешив!!!), или заради това, че като реши изкарва ужасно добра роля, а по-скоро заради живеца, който излъчва и заради това, че често ми напомня кои бяха филмите, в които го забелязах за първи път. Е, това е кефоизвличащо
Иначе филмът е леко тъповат, наивен и кретенски, но от свръхлошото качество личеше, че по-скоро ще е забавен в нормален вид на голям екран. Особено ако се подходи снизходително.

Как да е, изгледах Repo Man. По някакъв странен начин обичам Джуд Лоу. Не заради външния му вид (та той е вече аморално плешив!!!), или заради това, че като реши изкарва ужасно добра роля, а по-скоро заради живеца, който излъчва и заради това, че често ми напомня кои бяха филмите, в които го забелязах за първи път. Е, това е кефоизвличащо

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Добре, честно, защо си прецакваш първите впечатления с изтеглени гадости с лошо качество?
Иначе за филма вероятно си права
Едит: Аз също гледам понякога дръпнати филми, особено ако няма как да ги видя другояче или съм била достатъчно куха лейка, за да ги пропусна на кино, но все пак с кофти качество...?

Иначе за филма вероятно си права

Едит: Аз също гледам понякога дръпнати филми, особено ако няма как да ги видя другояче или съм била достатъчно куха лейка, за да ги пропусна на кино, но все пак с кофти качество...?
VMITW!
- tigermaster
- Elder God
Гледах най-мановарския филм на света. Преди Амелия да ми се скара, да ми дочете поста:D
Филмът се казва "The Vikings". Произведен в 1958 година, в главните роли - Кърк Дъглас и Тони Къртис. Майтапът настрана, но това е може би най-автентично изглеждащият исторически филм, който съм гледал. Като история не е нещо особено, обаче така те вкарва в живота на воините, както никой друг филм не успява. Сериозно - облекла, декори и т.н. са на ниво, надминаващо дори "Смело сърце", буквално във всяка минута може да видиш нещо интересно от живота, културата, вярванията и обичаите на викингите. Жалко само, че Manowar по онова време са били още в началното училище, понеже подобен филм с тяхната музика би бил нещо велико - пък и почитателите им в доста моменти ще си припявате техни песни. Гаранция. Бтв, наистина, съзнателно или не, но Джоуи ди Майо е взел адски много от поведението на героя на Кърк Дъглас - перченето, изхвърлянията, говоренето на глупости, отношението към жените, пиенето на бира(само дето Ейнар не пиеше от кутийка, а от бъчва, ама какво да се прави). Визуално филмът е на адски високо ниво дори по съвременните стандарти - както казах, изключителни декори, освен това главозамайващи природни картини, красота... Героите са пичове, особено Ейнар(Кърк Дъглас) и баща му Рагнар(трябва да проверя). Каскадьорските изпълнения, доколкото ги има, също са много хубави. Музиката е леко еднообразна, но пасва добре на действието.
Както и да е, стига съм ви губил времето. Ако сте почитатели на гореспоменатата група, веднага си намерете филма и го гледайте. Ще ви хареса. Ако не сте, пак му дайте шанс. Пък кой знае? Може и да ви допадне. Все пак е наистина добър приключенски филм. Не знам доколко е исторически достоверен, де, но изглежда такъв.
Някой може ли да ми препоръча други хубави викингски филми? Доста са малко, струва ми се.

Филмът се казва "The Vikings". Произведен в 1958 година, в главните роли - Кърк Дъглас и Тони Къртис. Майтапът настрана, но това е може би най-автентично изглеждащият исторически филм, който съм гледал. Като история не е нещо особено, обаче така те вкарва в живота на воините, както никой друг филм не успява. Сериозно - облекла, декори и т.н. са на ниво, надминаващо дори "Смело сърце", буквално във всяка минута може да видиш нещо интересно от живота, културата, вярванията и обичаите на викингите. Жалко само, че Manowar по онова време са били още в началното училище, понеже подобен филм с тяхната музика би бил нещо велико - пък и почитателите им в доста моменти ще си припявате техни песни. Гаранция. Бтв, наистина, съзнателно или не, но Джоуи ди Майо е взел адски много от поведението на героя на Кърк Дъглас - перченето, изхвърлянията, говоренето на глупости, отношението към жените, пиенето на бира(само дето Ейнар не пиеше от кутийка, а от бъчва, ама какво да се прави). Визуално филмът е на адски високо ниво дори по съвременните стандарти - както казах, изключителни декори, освен това главозамайващи природни картини, красота... Героите са пичове, особено Ейнар(Кърк Дъглас) и баща му Рагнар(трябва да проверя). Каскадьорските изпълнения, доколкото ги има, също са много хубави. Музиката е леко еднообразна, но пасва добре на действието.
Както и да е, стига съм ви губил времето. Ако сте почитатели на гореспоменатата група, веднага си намерете филма и го гледайте. Ще ви хареса. Ако не сте, пак му дайте шанс. Пък кой знае? Може и да ви допадне. Все пак е наистина добър приключенски филм. Не знам доколко е исторически достоверен, де, но изглежда такъв.
Някой може ли да ми препоръча други хубави викингски филми? Доста са малко, струва ми се.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Според IMDB е Ърнест Боргнин. Иначе интересно ревю, ще взема да го видя някой път този филмtigermaster wrote:Героите са пичове, особено Ейнар(Кърк Дъглас) и баща му Рагнар(трябва да проверя).

Eric: I use my sword to detect good on it.
- tigermaster
- Elder God
Забавното е, че е с една година по-млад от актьора, който играе сина му във филма. Даже не му личи там...Roamer wrote:Според IMDB е Ърнест Боргнин.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
е минал е покрай автентичен. или по-скоро, автентичен е, където им отърва на екипа и на фона на тоталните съчинения на другите с подобна тема.
ето три други:
erik the viking на тери джонс.
викингският римейк на yojimbo
the long ships, който прави the vikings да изглежда true story.

ето три други:
erik the viking на тери джонс.
викингският римейк на yojimbo
the long ships, който прави the vikings да изглежда true story.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Днес си причиних Легион, главно заради Пол Бетани
Много смешно псевдо екшънче. Накратко Пол Бетани сиреч Михаил и един военен арсенал + банда рандъм събрани керъктъри в средата на нищото срещу банда ъпгрейднати зомбита, пардон ангели обладаващи хората и Робокоп с крила и боздуган...ъъъ така де Гавраил. Пък почти любовните лигави сцени Джип-Михаил и Михаил-Гавраил направо ме тръшнаха 

The Stoning of Soraya M -на моменти доста тежък, но категорично добре направен филм с доста добри актьорски изпълнения. Почти без наченки на мелодрама, което е изненадващо, предвид тематиката.