Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Dec 18, 2009 1:25 am

няма избор най -вероятно - не всеки е програмист с избор за миграция по желание. Избора на Марфето явно е или търпи или да отива на борсата за неизвестно колко време за евантуална неизвестна каква работа която няма да е по специалноста и.

bsb
Paragon

Post by bsb » Fri Dec 18, 2009 1:25 am

Marfa wrote:........ Искам да съм непукист. .......
Те вече са го казали преди мен, ама и аз да се включа. Най-лесният начин да не ти пука е да знаеш, че във всеки момент можеш да си вдигнеш багажа и да се изнесеш. Например да си намериш друга работа. Не е задължително да е на щат :) По този начин тормозът от страна на шефове не може да постигне нищо. Какво може да ти направи началникът, освен да ти къса нервите? Да ти орязва разни премии и да те уволни (междинните административни наказания ги пропускам). Като се разбере из службата, че и да те уволни, това няма да ти накриви шапката, нещата се попроменят.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 18, 2009 1:53 am

Еми Варна не е малък град, а Марфето е умна и може да бачка кво ли не. Еби му майката - ако за тоя тормоз не й дават поне едно 1000 лева, не виждам що го търпи. Подозирам, че и заплатата й е мизерна - сигурно ще получава по-добри пари, ако се хване да бачка в някой магазин или офис ор съм съч шит.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Dec 18, 2009 11:53 am

Ми... Щот съм тъпа да не казвам кво. Но от днес не мога ви опиша кво търсене из агенциите търся, че дано намеря нещо адекватно.

А! Да споделя: днес кръводарявах! Жива съм! :D Не ми стана лошо, даже тичам по стълбите нагоре надолу, и най-сетне разбрах, че кръвната ми група е нулева! (положителна, подозирам). И за сефте изядох един шоколад, без да чувствам угризения, а довечера дори ми казаха да пийна едно червено винце! :D
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Fri Dec 18, 2009 12:40 pm

Marfa, не че искам да ти разбия илюзиите, ама изчакай до утре. И аз след като даря кръв съм ок и после следващите 3 дни съм като пребита. Моли се да не си като мен.

Но иначе похвално.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Dec 18, 2009 12:42 pm

Зависи от човека - на мене колкото пъти съм давал нищо не ми се отразява но има хора на които съм виждал да им се отразява зле.

Jen
Paragon

Post by Jen » Fri Dec 18, 2009 1:40 pm

На мен последният ми (и единствен) опит да дам кръв се разви в 30 секунди. Някаква страховита, огромна леля, след бърз оглед буквално ме изхвърли от кабинета. През цялото време ми говореше в трето лице, среден род: „Виж го, то анемично, кръв ще ми дава!” Супер много се скандализирах и се опитах да изтъкна, че отдавна съм навършила пълнолетие и имам право на преценка и избор. Изобщо никакво внимание не ми обърна, изтика ме като мръсно коте навън, дърпайки ме за ръкава. И след като изтресе вратата зад мен, продължи да крещи отвътре „То на човек не прилича от слаботия, право на избор имало!” :shock:
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Dec 18, 2009 2:06 pm

Без да искам да се заяждам, но специално за даравянето на кръв избора е на сестрата, ако наистина си с моделско тяло и то от по-закачалчестите - не им се рискува. На кръводаряването в ТУ половината колежки им казаха да разкарат - дали заради скорощен цикъл или слабост. А и зависи дали ще даряваш 300 или 450 милилитра - 300 не е никакъв проблем, но 450 си се усещат сериозно. След две кръводарявания миналата година във фитнеса силата ми падаше от 90-100 от лег, на 50-60.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Dec 18, 2009 2:31 pm

450 ми източиха. Оказа се, че имам хемоглобин 150, та не ми вързаха кусур. А и съм... Кхм... С хубава коса и чудесен характер, така да се каже... :oops: :oops: :oops:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Jen
Paragon

Post by Jen » Fri Dec 18, 2009 3:11 pm

Dragon,
да бе, ясно, че те решават. Просто развръзката беше светкавична и доста унизителна. Откъде се взе тоя сестрински мутант! Всички хора в коридора се обърнаха при шумното ми насилствено озоваване вън от кабинета :mrgreen: Даже не съм и разбрала, че мога да избирам колко да ми източат.

До хемоглобин изобщо не се стигна. Аз верно, че съм доста светла и бледа, ама чак пък...
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Dec 18, 2009 5:06 pm

Днес някакъв капут въвеше на метър и половина пред мен по тротоара и пушеше. Никога не съм предполагал, че толкова ще се вбеся на подобно нещо, обаче докато успея да се размина с него, светех в червено...
And you can't dance with a devil on your back...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 18, 2009 5:42 pm

Аз много искам да дам кръв, обаче не ми позволяват, щото съм с няква вечна анемия. Така кат ме гледа човек никога не би познал. :lol:
Аз не я и усещам де.

edit: Марфе, успех!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Dec 19, 2009 9:02 pm

Това родителите са способни да ти причинят стабилно неудоволствие. Направо се депресирам. Утре толкова много ми се ходеше да гледам Avatar на 3D във Варна, но не... Трябваше да се спори с мен. Майка ми да ме гледа с надежда в очите и да ме пита дали съм размислил. Все едно ме пита дали съм размислил да се самоубия. Ама пътя бил такъв, времето било онакова. Просто не можеше да се сдържи. И в крайна сметка се отказвам да ходя.

Как да ида? Айде да преглътна притесненията на мойта, но и едното приятелче семейството му го тровило цял ден да не идва с мен. Той завалийката ми вика, че просто му отбили кефа. И сега другите 2-ма ще са доста разочаровани, защото те пък изобщо не са гледали филма. Времето няма индикации за оправяне, напротив май по-заледено ще става и туй то. И изобщо не ми е ясно до кога ще го дават на 3D-то във Варна. Адски много ми се гледа на 3D!

Направо ми е адски скапано настроението в момента. Нищо не ми се прави. Дано са доволни. Всичките почивни дни ще стоим вкъщи. Че инак ще умрем по страшните пътища. Да му *-*-***************

Dante
Mistborn

Post by Dante » Sat Dec 19, 2009 10:52 pm

Не мога да разбера каква е тази паника от повечето ми познати за времето. Стегнете се бе хора, не сме направени от захар. Айде застудя и всички се затварят у тях. Страх ги било да не настинат или да не се хлъзнат. Апък лятото дайте да не излизаме, щото може да получим сърдечен удър. Много се е разлигавило днешното градско общество.
Аз лично намирам чара във всеки сезон, даже смятам, че сега е по-красиво, освен това хората по улиците са малко, затова и н съм се спрял у нас си от няколко дена...

едит

Не знаех, че пича мисли да идва от Бургас до Варна, но горното го писах попринцип. :lol:
Last edited by Dante on Sat Dec 19, 2009 11:08 pm, edited 1 time in total.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Ash
Farmer

Post by Ash » Sat Dec 19, 2009 11:04 pm

Amikae wrote:...И изобщо не ми е ясно до кога ще го дават на 3D-то във Варна. Адски много ми се гледа на 3D!
...
Мининум до Коледа е на премиера, а после поне още 2 седмици не му мърдат, няма да избяга :Р И уоу, смяташ да се влачиш Бургас - Варна за единия филм :D Май трябва да си преодолея мързела и да се замъкна да го гледам, а :D