Нападам един смешник със 75 популация и изненада- пича има подкрепление от 150 паладина !!!
 Нападам един смешник със 75 популация и изненада- пича има подкрепление от 150 паладина !!!  ))
))Нямаше клан между другото !
Moderator: AlDim
 . Имам още. И ще направя още много. Елате ми повече
. Имам още. И ще направя още много. Елате ми повече  . А шпионажа си е важен, жалко само, че на тевтонците е толкова бавен. Охлювииииииииииииии!
. А шпионажа си е важен, жалко само, че на тевтонците е толкова бавен. Охлювииииииииииииии!
 . Римляните да го имат впредвид. Подозирам като направя 2-ри град. Тогава ще имам сериозна нужда и от защита, защото ще дъвча и бая големи риби. Малките и близки ще са измрели дотогава...
. Римляните да го имат впредвид. Подозирам като направя 2-ри град. Тогава ще имам сериозна нужда и от защита, защото ще дъвча и бая големи риби. Малките и близки ще са измрели дотогава... А легионерите са си бая полезни срещу Гали,защото имат повече защита срещу конница отколкото преторианците.А на не-тевтонците предлагам да наблягат повече на полетата с ресурси.Трудно се намират качествени касички в началото на играта,защото повечето са си направили скривалища и не се печели особено от атаки.
  А легионерите са си бая полезни срещу Гали,защото имат повече защита срещу конница отколкото преторианците.А на не-тевтонците предлагам да наблягат повече на полетата с ресурси.Трудно се намират качествени касички в началото на играта,защото повечето са си направили скривалища и не се печели особено от атаки. .
. . Ама пак е качил житата, та ще му се порадвам на 3-4 пъти.
. Ама пак е качил житата, та ще му се порадвам на 3-4 пъти. .
. След 1 час ме напада Сарма_в_мрака от Редут... тоя последния път беше пратил 310 конника императорис. Тоя път, вероятно, ще праща и тарани и катапулти, особено след като мацката, която си премаза армията в подкрепленията на Дафи вече е в Редут, нищо чудно да са си лафили за мен... а аз както съм без клан още...
 След 1 час ме напада Сарма_в_мрака от Редут... тоя последния път беше пратил 310 конника императорис. Тоя път, вероятно, ще праща и тарани и катапулти, особено след като мацката, която си премаза армията в подкрепленията на Дафи вече е в Редут, нищо чудно да са си лафили за мен... а аз както съм без клан още...Users browsing this forum: No registered users and 3 guests