Travian

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Feb 16, 2008 5:09 pm

Аз ги загубих вече :) Нападам един смешник със 75 популация и изненада- пича има подкрепление от 150 паладина !!! :)))
Нямаше клан между другото !

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Feb 16, 2008 5:20 pm

Шпионирай... Влизаш ли в нашия клан?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Feb 16, 2008 5:22 pm

бтв близичко си до мен/гаро/петя/дима2 :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Feb 16, 2008 5:28 pm

Същия тоя го нападнах преди и нямаше войска!
Още много боб ми остава да изям докато си направя конници.ресурсите са на по 5 всичките, военните до-преторианец.
Ако има желание да ме вкара в клана, поканете ме - акаунта ми е "Greed" а градът ми се се казва Greed sity.

(имам и един пробен rrsunknown град но го зарязах неразвит защото почнаха да ме касират през 2 часа)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Feb 16, 2008 5:32 pm

ей точно този rrsunknown е близо до нас :) е, ще видим другия де
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Sat Feb 16, 2008 7:27 pm

Да го касирам и аз? Убили са ми до момента едно поне 20 боздугана. Ама не ме грее :). Имам още. И ще направя още много. Елате ми повече ;). А шпионажа си е важен, жалко само, че на тевтонците е толкова бавен. Охлювииииииииииииии!
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Feb 16, 2008 7:32 pm

Тва щото май само те са пехотинци ^^.

Аз още вдигам ресурси. Петя, я сподели, според теб (а и според другите), кога да започна с легионерите. Засега ресурсите ми са на трети лвл почти всичките, но още не съм извън протекция. Мисля, че до 18 продължава. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Sat Feb 16, 2008 7:57 pm

Значи, легионери не ти трябват особено както си ми под гъза и сме в клан. Иначе давах линк с много добра стратегия за бързо развиване на римляни. Guide. Но трябва пак да го прегледам да видя как да направим кооперацията за клана. Като почнат да смеят да ме нападат ще искам да си купя малко претори да отбележа :). Римляните да го имат впредвид. Подозирам като направя 2-ри град. Тогава ще имам сериозна нужда и от защита, защото ще дъвча и бая големи риби. Малките и близки ще са измрели дотогава...
We're just a lie,
We're just a fake

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Feb 16, 2008 7:59 pm

Ами аз нямам проблем да наблегна на преторианци, империани за атака и по-нататък конница, разбира се. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sat Feb 16, 2008 10:42 pm

Конницата на римляните за съжаление не става откъдето и да го погледнеш.1 Equites Imperatoris хапва 3 кроп на час и има 120 атака.За неговата цена може да цъкнеш 2 империана,които имат общо 140 атака и ти взимат 2 кроп на час.Equites Caesaris яде по 4 на час и е по-скъп,а не предлага нищо повече от 4 империана,които можеш да направиш за неговата цена. :) А легионерите са си бая полезни срещу Гали,защото имат повече защита срещу конница отколкото преторианците.А на не-тевтонците предлагам да наблягат повече на полетата с ресурси.Трудно се намират качествени касички в началото на играта,защото повечето са си направили скривалища и не се печели особено от атаки.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Feb 17, 2008 12:25 am

Предимството на цезарите пред империаните е три спийд повече и това, че един цезар се прави по-бързо от четири империана.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Feb 17, 2008 2:45 am

Присъидиних се към ОЧЗ клана :)
Някой може да ми каже аз ли съм сбъркал нещо или ми се е бъгнала играта че не мога да разуча империаните-имам академия 5 ниво и ковачница 1 както пише в указанията и не ми ги дава като опция !

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Sun Feb 17, 2008 2:56 am

Corwin, +1 :).
RRS, ти си майна си райна, бе! Я активирай пак другия акаунт. Идеята е да сме компактна групичка и да си реагираме бързо за помощ.
А защитата важи само, ако си седят в града гадовете. И след определен момент всички блъскат конница. За чий ти е да чакаш 3 дена да се влачат охлювите, вместо примерно да пуснеш по-скъпа, но 3 пъти по-бърза войска? Така намаляваш и времето за реакция на противника. Има един младеж до мен, който няма грам късмет. За 3 мин. му влизам с конницата. И за 28 с требучетите, да ги и в охлювите бавни :(. Ама пак е качил житата, та ще му се порадвам на 3-4 пъти.
И да не забравя, ако пуснете катапултите да целят нещо и то не съществува, те минават в random режим. Кеф! Поне не губиш атака, а може и да уцелят скривалище :).
We're just a lie,
We're just a fake

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sun Feb 17, 2008 12:15 pm

Не съм стигал до край на играта.В момента съм на средата и говоря от собствената си гледна точка.По-нататък може да наблегна на кавалерия,но сега ми е по-изгодно да карам с по-бавните с 3 полета за час империани. :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Feb 17, 2008 7:35 pm

:( След 1 час ме напада Сарма_в_мрака от Редут... тоя последния път беше пратил 310 конника императорис. Тоя път, вероятно, ще праща и тарани и катапулти, особено след като мацката, която си премаза армията в подкрепленията на Дафи вече е в Редут, нищо чудно да са си лафили за мен... а аз както съм без клан още...
Ух, никой няма на линия да прати подкрепления.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around