И пак за жените шофьори, ест..

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Nov 21, 2007 11:09 am

Бе, вечният въпрос за мен си остава дали като видиш човек с бял бастун в ръка той е сляп, глух или престарял.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 21, 2007 11:20 am

О да, нечовешки е :) Бе центъра трее го напраат "Со велисопеди" само и кеф. Баааси три дена дебнах си преместа колата пред блока, че немаше место до са и седеше пред съседния. :shock: И тва в неква убита надежда дет уж широко.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Nov 21, 2007 2:12 pm

Xellos wrote:Еее гадове сте в Барса, имате и ебати якото метро.
Метро (Аз живея м/у Selva de Mar и Poblenou, на жълтата линия L4.)
Трамвайчета - ние сме м/у Selva de Mar и Fluvià, линия T4
Страхотно много рейсове, не мога да намеря цялостен план
Nit Bus, или нощните автобуси
Подземният влак, за по отдалечените квартали
2 лифта - ето единият, другия е м/у пристанището и Монтжуик.
Цяла мрежа с колела под наем, или bicinng
Та дори коловоз за колела и кънки
И пак се оплакваме, понеже ни пренебрегват и то доста. В Mадрид, ( :vomit: )през последните 10/13 години имат нови 250 Км Метро. В Барна - 6!! :evil: :spank:

Така де, не можете да се оплачете, че не сте информирани. Или че някой ще посмее да се загуби из Барна, ако дойде!! :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 21, 2007 3:58 pm

Ех, спомени спомени... ама не стигнахме до Тibidabo :( Нищо, следващия път :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Nov 21, 2007 7:46 pm

Ми, Барцелона-та я знаеш къде е! :mrgreen: Па белким и къщата налучкаш. :rofl:

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Nov 21, 2007 7:52 pm

А докога Кселоса ще е в привилегировано положение, а? :hmpf:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Nov 21, 2007 8:03 pm

Докато някой друг се навие да дойде! :surly: :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 22, 2007 9:22 am

Винаги ;р Пара да има само.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Nov 28, 2007 12:25 am

Началникът на иранската пътна полиция генерал Мохамад Руянян се оплака от лошото каране на някои от новоизлюпените жени-шофьори.

Това съобщава агенция Исна.

„За нещастие някои дами, които наскоро са се научили да карат кола, надминаха професионалните нарушители на правилата за движение по пътищата и имат опасно поведение на пътя“, заяви Руянян.

Той съобщи,че броят на пътните нарушения, извършени от жени, е нараснал значително.

„През последните две седмици полицията хвана пет жени, които караха на зиг-заг, сипеха обиди към другите водачи и смущаваха гражданите“, каза още той.

Руянян уточни, че след като получили шофьорска книжка, някои от тези дами са извършили повече от 50 нарушения за по-малко от една година.

„Полицията ще вземе мерки срещу тези водачки, които изпреварват без разрешение, движат се с превишена скорост и карат на зиг-заг“, добави той.

За разлика от някои държави в региона, където жените нямат право да карат, в Иран има много жени-шофьори.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Nov 28, 2007 3:46 pm

The Dragon wrote:
Началникът на иранската пътна полиция генерал Мохамад Руянян се оплака от лошото каране на някои от новоизлюпените жени-шофьори.

Това съобщава агенция Исна.
[...]
„Полицията ще вземе мерки срещу тези водачки, които изпреварват без разрешение, движат се с превишена скорост и карат на зиг-заг“, добави той.

За разлика от някои държави в региона, където жените нямат право да карат, в Иран има много жени-шофьори.
Да му го натакова разгонено магаре!! :devil: Тея тъпи гадове, за 30 години, единствената привилегия която не можаха да отнемат на жените е тази. Но си личи, че о(у)сърдно подготвят маневрата!! :spank:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Nov 28, 2007 8:16 pm

Хаха. Баси колко забавно изглежда отстрани. :lol:

Иначе съм съгласен с BaYa. Жените все пак имат някакви права. :?

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Nov 28, 2007 8:22 pm

Да му го натакова разгонено магаре!! Devil Тея тъпи гадове, за 30 години, единствената привилегия която не можаха да отнемат на жените е тази. Но си личи, че о(у)сърдно подготвят маневрата!!
Та викаш задето жените не могат да речем да прелюбодействат законно, трябва да им се разрешава и да карат като бесни? Доста странна логика. Те ако искаха да не дават на жените да шофират ще го сторят и без подготовка.
Руянян уточни, че след като получили шофьорска книжка, някои от тези дами са извършили повече от 50 нарушения за по-малко от една година.
Таковата, а иранските катаджии къде дремят баси? За 50 нарушения не трябва ли няколко пъти да са отнели книжката? :lol:
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 29, 2007 12:46 am

Еее те са маскирани :mrgreen:

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Thu Nov 29, 2007 12:50 pm

Може пък иранчанките да го правят нарочно! Де видят мъж на пътя да го блъскат нарочно :))) Вероятно ги избива на агресия.
Между другото, аз ако бях иранчанка и скоро са ми дали право наравно с мъжете да мога да управлявам автомобил, но всички други права да ми ги потъпкват... ми, ще ги псувам като каруцар на пътя и ще сгазя де що мъж ми се изпречи! Какви са тези "някакви" права! Амаха! :twisted:
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Nov 29, 2007 12:54 pm

Добре че не си тогава. :bigtongue: :mrgreen: