И пак за жените шофьори, ест..
Moderator: Moridin
О да, нечовешки е
Бе центъра трее го напраат "Со велисопеди" само и кеф. Баааси три дена дебнах си преместа колата пред блока, че немаше место до са и седеше пред съседния.
И тва в неква убита надежда дет уж широко.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Метро (Аз живея м/у Selva de Mar и Poblenou, на жълтата линия L4.)Xellos wrote:Еее гадове сте в Барса, имате и ебати якото метро.
Трамвайчета - ние сме м/у Selva de Mar и Fluvià, линия T4
Страхотно много рейсове, не мога да намеря цялостен план
Nit Bus, или нощните автобуси
Подземният влак, за по отдалечените квартали
2 лифта - ето единият, другия е м/у пристанището и Монтжуик.
Цяла мрежа с колела под наем, или bicinng
Та дори коловоз за колела и кънки
И пак се оплакваме, понеже ни пренебрегват и то доста. В Mадрид, (

Така де, не можете да се оплачете, че не сте информирани. Или че някой ще посмее да се загуби из Барна, ако дойде!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Ех, спомени спомени... ама не стигнахме до Тibidabo
Нищо, следващия път 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
Винаги ;р Пара да има само.
- The Dragon
- Elder God
Началникът на иранската пътна полиция генерал Мохамад Руянян се оплака от лошото каране на някои от новоизлюпените жени-шофьори.
Това съобщава агенция Исна.
„За нещастие някои дами, които наскоро са се научили да карат кола, надминаха професионалните нарушители на правилата за движение по пътищата и имат опасно поведение на пътя“, заяви Руянян.
Той съобщи,че броят на пътните нарушения, извършени от жени, е нараснал значително.
„През последните две седмици полицията хвана пет жени, които караха на зиг-заг, сипеха обиди към другите водачи и смущаваха гражданите“, каза още той.
Руянян уточни, че след като получили шофьорска книжка, някои от тези дами са извършили повече от 50 нарушения за по-малко от една година.
„Полицията ще вземе мерки срещу тези водачки, които изпреварват без разрешение, движат се с превишена скорост и карат на зиг-заг“, добави той.
За разлика от някои държави в региона, където жените нямат право да карат, в Иран има много жени-шофьори.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- BaYa
- Forsaken
Да му го натакова разгонено магаре!!The Dragon wrote:Началникът на иранската пътна полиция генерал Мохамад Руянян се оплака от лошото каране на някои от новоизлюпените жени-шофьори.
Това съобщава агенция Исна.
[...]
„Полицията ще вземе мерки срещу тези водачки, които изпреварват без разрешение, движат се с превишена скорост и карат на зиг-заг“, добави той.
За разлика от някои държави в региона, където жените нямат право да карат, в Иран има много жени-шофьори.

Luxury is a matter of having options!!!
Та викаш задето жените не могат да речем да прелюбодействат законно, трябва да им се разрешава и да карат като бесни? Доста странна логика. Те ако искаха да не дават на жените да шофират ще го сторят и без подготовка.Да му го натакова разгонено магаре!! Devil Тея тъпи гадове, за 30 години, единствената привилегия която не можаха да отнемат на жените е тази. Но си личи, че о(у)сърдно подготвят маневрата!!
Таковата, а иранските катаджии къде дремят баси? За 50 нарушения не трябва ли няколко пъти да са отнели книжката?Руянян уточни, че след като получили шофьорска книжка, някои от тези дами са извършили повече от 50 нарушения за по-малко от една година.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Еее те са маскирани 

Може пък иранчанките да го правят нарочно! Де видят мъж на пътя да го блъскат нарочно
)) Вероятно ги избива на агресия.
Между другото, аз ако бях иранчанка и скоро са ми дали право наравно с мъжете да мога да управлявам автомобил, но всички други права да ми ги потъпкват... ми, ще ги псувам като каруцар на пътя и ще сгазя де що мъж ми се изпречи! Какви са тези "някакви" права! Амаха!

Между другото, аз ако бях иранчанка и скоро са ми дали право наравно с мъжете да мога да управлявам автомобил, но всички други права да ми ги потъпкват... ми, ще ги псувам като каруцар на пътя и ще сгазя де що мъж ми се изпречи! Какви са тези "някакви" права! Амаха!

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.