Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
И "много мързеливи съпорти".
Мор, да пуснеш Темата след 40 мин., че ме изядоха на лични м/увременно.

Мор, да пуснеш Темата след 40 мин., че ме изядоха на лични м/увременно.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Извинйете колко ви е часа?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Moridin
- Global Moderator
По-мрънкащи юзъри никога не съм виждал бтв
Баси за НЕКЪФ часовник. За кво ви е изобщо да гледате времето на поста, така и няма да вдяна.
Ениуей, оправих го.
Не през контролния панел.
ИЗНЕРВЯЩО е да гледаш ГМТ+1, когато знаеш, че е ГМТ+2 с добавен дейлайт сейвинг. Тъй че жлъчните коментари - в ****

Баси за НЕКЪФ часовник. За кво ви е изобщо да гледате времето на поста, така и няма да вдяна.
Ениуей, оправих го.
Не през контролния панел.
ИЗНЕРВЯЩО е да гледаш ГМТ+1, когато знаеш, че е ГМТ+2 с добавен дейлайт сейвинг. Тъй че жлъчните коментари - в ****

This is it. Ground zero.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мор, реално погледнато, има смисъл да гледаш времето на постовете поне по една причина - от време на време цялата работа с пазенето на cookie-та и потребителски профили и прочетени теми се пообозва и започва да се обърква за това в кои теми и кои подфоруми има писано нещо ново. Не знам дали проблемът е в MySQL-а, phpBB-то, самото PHP или трите ми браузъра, но като краен резултат ми се налага да гледам времената на писане и да помня кое съм чел и кое не 
И... не... таковата... това не е точно мрънкане... досега почти не съм видял форум, в който този проблем да е съвсем и напълно решен, без никакви бъгчета, изпълзяващи изпод вазата с умрелите петунии на леля... Просто казвам, че има поне една причина поне част от хората да се интересуваме от времето на писанийцата
И благодаря, че сте оправили часовника де

И... не... таковата... това не е точно мрънкане... досега почти не съм видял форум, в който този проблем да е съвсем и напълно решен, без никакви бъгчета, изпълзяващи изпод вазата с умрелите петунии на леля... Просто казвам, че има поне една причина поне част от хората да се интересуваме от времето на писанийцата

И благодаря, че сте оправили часовника де

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Доста е неприятно. Аз реших в първия момент, че е проблем с И-нета ми, а Жоро ми сподели, че е проблем с форума. Правя по няколко постинга наведнъж
и форумът ми зарежда до бял екран и спира дотам
.
Дано се оправи скоро.

Дано се оправи скоро.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мня е продължава си в тоя дух 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Доста е зле днес. На няколко пъти не мога да заредя напълно форума и ми го зарежда до средата или без фона отзад, с грозни букви и прочие. Не ми позволява да постна или постването става 10-15 секунди дълго и накрая просто отказва да постне. Явно има проблем с обратната връзка от сървъра и обновяването на рикуеста... или и аз не знам как да го нарека, но друго не виждам какво може да е, освен някой бъг.
Във всеки случай е доста досадно де.

Във всеки случай е доста досадно де.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Бе претоварен е нещо, ма причините са извън компетенцията ни за момента. От гото зависи доста.