Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
И "много мързеливи съпорти".
Мор, да пуснеш Темата след 40 мин., че ме изядоха на лични м/увременно.

Мор, да пуснеш Темата след 40 мин., че ме изядоха на лични м/увременно.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
По-мрънкащи юзъри никога не съм виждал бтв
Баси за НЕКЪФ часовник. За кво ви е изобщо да гледате времето на поста, така и няма да вдяна.
Ениуей, оправих го.
Не през контролния панел.
ИЗНЕРВЯЩО е да гледаш ГМТ+1, когато знаеш, че е ГМТ+2 с добавен дейлайт сейвинг. Тъй че жлъчните коментари - в ****

Баси за НЕКЪФ часовник. За кво ви е изобщо да гледате времето на поста, така и няма да вдяна.
Ениуей, оправих го.
Не през контролния панел.
ИЗНЕРВЯЩО е да гледаш ГМТ+1, когато знаеш, че е ГМТ+2 с добавен дейлайт сейвинг. Тъй че жлъчните коментари - в ****

This is it. Ground zero.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мор, реално погледнато, има смисъл да гледаш времето на постовете поне по една причина - от време на време цялата работа с пазенето на cookie-та и потребителски профили и прочетени теми се пообозва и започва да се обърква за това в кои теми и кои подфоруми има писано нещо ново. Не знам дали проблемът е в MySQL-а, phpBB-то, самото PHP или трите ми браузъра, но като краен резултат ми се налага да гледам времената на писане и да помня кое съм чел и кое не 
И... не... таковата... това не е точно мрънкане... досега почти не съм видял форум, в който този проблем да е съвсем и напълно решен, без никакви бъгчета, изпълзяващи изпод вазата с умрелите петунии на леля... Просто казвам, че има поне една причина поне част от хората да се интересуваме от времето на писанийцата
И благодаря, че сте оправили часовника де

И... не... таковата... това не е точно мрънкане... досега почти не съм видял форум, в който този проблем да е съвсем и напълно решен, без никакви бъгчета, изпълзяващи изпод вазата с умрелите петунии на леля... Просто казвам, че има поне една причина поне част от хората да се интересуваме от времето на писанийцата

И благодаря, че сте оправили часовника де

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Доста е неприятно. Аз реших в първия момент, че е проблем с И-нета ми, а Жоро ми сподели, че е проблем с форума. Правя по няколко постинга наведнъж
и форумът ми зарежда до бял екран и спира дотам
.
Дано се оправи скоро.

Дано се оправи скоро.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Доста е зле днес. На няколко пъти не мога да заредя напълно форума и ми го зарежда до средата или без фона отзад, с грозни букви и прочие. Не ми позволява да постна или постването става 10-15 секунди дълго и накрая просто отказва да постне. Явно има проблем с обратната връзка от сървъра и обновяването на рикуеста... или и аз не знам как да го нарека, но друго не виждам какво може да е, освен някой бъг.
Във всеки случай е доста досадно де.

Във всеки случай е доста досадно де.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Бе претоварен е нещо, ма причините са извън компетенцията ни за момента. От гото зависи доста.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra