Споделете
Moderator: Moridin
шейк ит бейби
Щом се налаа да го придърпвам със сламка питието със зор не ми го фали. Иначе кога сме пак в Бара? 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- tigermaster
- Elder God
Първият ден на фестивала "Цвете за Гошо" беше много качествен. Чак се учудих, че ми хареса толкова. Дано и днес се задържи това ниво.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
бааа, вчера и днес ли е билtigermaster wrote:Първият ден на фестивала "Цвете за Гошо" беше много качествен. Чак се учудих, че ми хареса толкова. Дано и днес се задържи това ниво.

а аз споделям, че вече имам племенник

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- tigermaster
- Elder God
Вторият също беше на ниво, особено "Обратен ефект" изкъртиха. Друг е въпросът, че съботата беше на доста по-високо ниво откъм по-неизвестни за мен групи - поне нямаше такива, които откровено да ме дразнят, за разлика от вчера. Вчера Destroyer(?) направо ми извадиха нервите. Първо, не обичам такъв траш метъл, и второ, мръсните песни изобщо не са за такъв фестивал по това време на денонощието. Мисля, че им изключиха звука по време на изпълнението на една от песните - а именно песента за Пенка, чийто текст ме накара да съжалявам, че навих сестричката да дойде на фестивала. Иначе много ми харесаха "Фарс", "Фанагория" и "Реванш". Последните обаче имаха някакъв проблем с техниката, поради което направиха само три песни - две от които бяха "Boat on the River" в доста приятен метъл-вариант и "Breaking the Law", на която избухнах подобаващо. От предния ден Evolution и "Елинор" фтв, ще се огтлеждам за техни изяви в бъдеще, а също и Dive, чийто вокал направо ме разби - като говори - едно нежно, притеснено гласче, пък като запее...tigermaster wrote:Първият ден на фестивала "Цвете за Гошо" беше много качествен. Чак се учудих, че ми хареса толкова. Дано и днес се задържи това ниво.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Moridin
- Global Moderator
Мерси за репорта, много ме е яд, че няма как да съм тамtigermaster wrote:Вторият също беше на ниво, особено "Обратен ефект" изкъртиха. Друг е въпросът, че съботата беше на доста по-високо ниво откъм по-неизвестни за мен групи - поне нямаше такива, които откровено да ме дразнят, за разлика от вчера. Вчера Destroyer(?) направо ми извадиха нервите. Първо, не обичам такъв траш метъл, и второ, мръсните песни изобщо не са за такъв фестивал по това време на денонощието. Мисля, че им изключиха звука по време на изпълнението на една от песните - а именно песента за Пенка, чийто текст ме накара да съжалявам, че навих сестричката да дойде на фестивала. Иначе много ми харесаха "Фарс", "Фанагория" и "Реванш". Последните обаче имаха някакъв проблем с техниката, поради което направиха само три песни - две от които бяха "Boat on the River" в доста приятен метъл-вариант и "Breaking the Law", на която избухнах подобаващо. От предния ден Evolution и "Елинор" фтв, ще се огтлеждам за техни изяви в бъдеще, а също и Dive, чийто вокал направо ме разби - като говори - едно нежно, притеснено гласче, пък като запее...tigermaster wrote:Първият ден на фестивала "Цвете за Гошо" беше много качествен. Чак се учудих, че ми хареса толкова. Дано и днес се задържи това ниво.

This is it. Ground zero.
- The Dragon
- Elder God