Споделете
Moderator: Moridin
шейк ит бейби
Щом се налаа да го придърпвам със сламка питието със зор не ми го фали. Иначе кога сме пак в Бара? 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- tigermaster
- Elder God
Първият ден на фестивала "Цвете за Гошо" беше много качествен. Чак се учудих, че ми хареса толкова. Дано и днес се задържи това ниво.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
бааа, вчера и днес ли е билtigermaster wrote:Първият ден на фестивала "Цвете за Гошо" беше много качествен. Чак се учудих, че ми хареса толкова. Дано и днес се задържи това ниво.

а аз споделям, че вече имам племенник

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
- tigermaster
- Elder God
Вторият също беше на ниво, особено "Обратен ефект" изкъртиха. Друг е въпросът, че съботата беше на доста по-високо ниво откъм по-неизвестни за мен групи - поне нямаше такива, които откровено да ме дразнят, за разлика от вчера. Вчера Destroyer(?) направо ми извадиха нервите. Първо, не обичам такъв траш метъл, и второ, мръсните песни изобщо не са за такъв фестивал по това време на денонощието. Мисля, че им изключиха звука по време на изпълнението на една от песните - а именно песента за Пенка, чийто текст ме накара да съжалявам, че навих сестричката да дойде на фестивала. Иначе много ми харесаха "Фарс", "Фанагория" и "Реванш". Последните обаче имаха някакъв проблем с техниката, поради което направиха само три песни - две от които бяха "Boat on the River" в доста приятен метъл-вариант и "Breaking the Law", на която избухнах подобаващо. От предния ден Evolution и "Елинор" фтв, ще се огтлеждам за техни изяви в бъдеще, а също и Dive, чийто вокал направо ме разби - като говори - едно нежно, притеснено гласче, пък като запее...tigermaster wrote:Първият ден на фестивала "Цвете за Гошо" беше много качествен. Чак се учудих, че ми хареса толкова. Дано и днес се задържи това ниво.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- Moridin
- Global Moderator
Мерси за репорта, много ме е яд, че няма как да съм тамtigermaster wrote:Вторият също беше на ниво, особено "Обратен ефект" изкъртиха. Друг е въпросът, че съботата беше на доста по-високо ниво откъм по-неизвестни за мен групи - поне нямаше такива, които откровено да ме дразнят, за разлика от вчера. Вчера Destroyer(?) направо ми извадиха нервите. Първо, не обичам такъв траш метъл, и второ, мръсните песни изобщо не са за такъв фестивал по това време на денонощието. Мисля, че им изключиха звука по време на изпълнението на една от песните - а именно песента за Пенка, чийто текст ме накара да съжалявам, че навих сестричката да дойде на фестивала. Иначе много ми харесаха "Фарс", "Фанагория" и "Реванш". Последните обаче имаха някакъв проблем с техниката, поради което направиха само три песни - две от които бяха "Boat on the River" в доста приятен метъл-вариант и "Breaking the Law", на която избухнах подобаващо. От предния ден Evolution и "Елинор" фтв, ще се огтлеждам за техни изяви в бъдеще, а също и Dive, чийто вокал направо ме разби - като говори - едно нежно, притеснено гласче, пък като запее...tigermaster wrote:Първият ден на фестивала "Цвете за Гошо" беше много качествен. Чак се учудих, че ми хареса толкова. Дано и днес се задържи това ниво.

This is it. Ground zero.
- The Dragon
- Elder God