Недей така, че аз след година и нещо се изнасям от Варна във столично село.

Moderator: Moridin
Хайде по-спокойно? Казах го напълно шеговито, без цел да обидя някого.Muad_Dib wrote:Хайде малко по-леко с приказките за столичното село, защото по същата логика и със същия маниер аз мога да ти кажа, че всичко извън София в пределите на България е СЕЛО.
Пишеш "нещото" на кирилица и после пишеш "-neshtoto" на латиница, ако ще търсиш само на кирилица и обратното, ако ще търсиш само на латиница. Минусът по принцип би трябвало да изключи думата, поставена директно без интервал след него.Marfa wrote:ААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моля ви, кажете ми каква вуду-магия трябва да направя на трижди проклетия Гугъл, за да ми търси на кирилица, ако му напиша нещо на кирилица и да ми търси на латиница, ако му напиша нещо на латиница!!!![]()
![]()
http://www.google.bg/search?q=marfaMarfa wrote:ААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моля ви, кажете ми каква вуду-магия трябва да направя на трижди проклетия Гугъл, за да ми търси на кирилица, ако му напиша нещо на кирилица и да ми търси на латиница, ако му напиша нещо на латиница!!!
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest