За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jul 03, 2009 3:02 pm

спомням си как така говореше за шамана си преди време :P

дерзай тогаз, жено :) дано имате повече късмет с рейдовете от нас, защото ние тази седмица още не сме помирисвали Улдуар 25, а е пълен с фарм-босове, но няма танкове, оредяхме и откъм хилъри в момента, че и изобщо записани за рейд... :(
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 03, 2009 3:07 pm

Ми и ние я влезем веднъж, я не.

А и ти си права, че така беше и с шамана, та само времето ще покаже. Засега ми е най-приятно с прийста и му се радвам много.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jul 04, 2009 12:14 pm

I'm back, well and rested :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Pag
Merchant

Post by Pag » Sun Jul 05, 2009 6:01 pm

Welcome back :mrgreen:
Поне един от вас да се обади, като дойде на море, бре. Срамота!

При нас нищо ново - 5/7 рейд улд 25, с надежда да гътнем господин досадния генерал, за който очевидно вече на никой не му достигат нервите, след като му изчистим траша. Абсолютно досаден бос. Не знам как е на 10, но на 25 вече ми опротивя. Искам да се запозная с грозния Ог скоро, ей така, да му тегля една варненска :mrgreen:
Pagane lvl80
Blood Elf
Xavius

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 05, 2009 8:49 pm

Мнооого набързо прелетех през Варна аз :( по-натам ше видя пак ма като хората.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 06, 2009 1:52 am

Поиграхме днес. KT, разбира се, няма да пусне втора поредна седмица айтъм, който възжелавам, та нямаше нито пръстен, нито панталони. За каска не ми се даваше DKP.

Продължихме Улдуар25. Уайпвахме бая на Кологарн. Всеки път около 10% го докарвахме и умирахме. Не ни стигаха хийлърите, бяхме 21 души :(. Още един хийлър да имаше щеше да падне. Много е тегаво там за мен.

Ланис сигурно скоро няма да види това, но има ли смисъл да взимам предвид робата от Кологарн. Ако я взема губя сет-бонуса Т7.5 (две парчета), което не е май твърде добре, но не е и голяма драма :roll:. Също гледам и че офф-хендът е BiS. Моят има крит, този има много интелект и хейст. Бих искала съвет и за това :).

Иначе много ми хареса хероик фарменето в събота :). Трябва да повторим пак :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jul 06, 2009 10:05 am

дам, пак ще си направим хероик-маратон... примерно във вторник... за нас е рейд-дей-офф вече... освен ако няма достатъчно хора за рейд, но някак не ми се струва, че ще има... а може и още тази вечер, ако нямаме рейдове...

и при нас снощи бе кошмарен рейд... с няколко нови играча в рейда, на които се обясняваше отново и отново... и пак не се появиха всички записани за рейда... та тръгнахме с 21 човека... не успяхме да убием Флейм Левиатан с 2 кули... народа спеше или просто не знаеше какво да прави... е, някои са си играчи, дори да правят нещо за пръв път... моето Демо го караше Йени и му беше за пръв път, но се справи прекрасно (казах му да ме изстрелва винаги, когато си види 6-цата активна и впечатляващо бърз)... тактиката ни на хард мод е следната - пасажерите на Демотата, веднага след енгейджа на боса се зареждат и ги изстрелват върху него... като избием там каквото има за избиване, боса ни изхвърля с парашут... прибираме се върху Демотата и моментално отново се зареждаме, за да ни изстрелват и така докато убием боса... пасажерите не стоят грам върху Демотата да пуцат с абилитата на Демото... само дето не всички играчи го правеха -всеки си караше както му хрумне... и естествено, нищо не направихме... убихме Флейма, ама след като разрушихме кулите му... хард мод можем да правим с по-подготвени за това играчи...

с ХТ-02 нямахме проблем, а на Коло не помня дали имахме уайп... обаче при дамата с котките настана драма... то не бяха афк-излизания, то не бяха лоши пул-ове, ДК-кти, 2 пъти уайп във Войд-зони... абеее, поне 6-7 уайп откарахме там + изчакване на кой ли не... изнервихме се максимално... е, убихме я накрая, ама ни изяде и тя рейд-вечерта... после имахме време само за 2 опита на Ходир, на който бяхме абсолютна трагедия... и рейда свърши... при разчистването към Ходир, при мен започнаха проблемите - 2 пъти ме ДК, а след това на 2 пъти ми изчезна мишката... накрая я смених с тази на Боби, но неговата е толкова висока и неудобна, че почти невъзможно ми бе за игра на Ходир... да видим днес дали ще продължим... дано де, и дано тръгне по-добре, че имаме маса босове още да убием... :roll:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Jul 06, 2009 1:37 pm

Покрай всеобщото ваканционно настроение, мисля и аз да се оттегля временно от активна спортна дейност :roll: Така или иначе докато не дойде новия пач няма какво да се прави, освен да ловя глупавата костенурка. Обаче след 3000 уловени риби, желанието ми да я видя сварена на чорба рязко нарастна, та предпочитам да прибера въдицата в килера в очакване на по-добри дни или подобрен дроп :wink:

Сигур ще се мяркам все пак чат-пат, колкото да видя какво ново из АХ 8-)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 06, 2009 1:46 pm

И аз надвиших 1500 риби вече и няма костенурка, но за сметка на това рибата се продава добре, а още имам бая херинга на склад и си позволявам food buff след всеки уайп ;). Само northrend spices не ми стигат вече.

Паладинката в гилдията ни улови тъпата костенурка на 40-тото хвърляне на въдицата в school. Някои хора просто нямаме късмет.

А казват, че не зависи от екипировката, ако скилът ти е 450. Аз не слагам Lure, а и нямам въдицата на шалашките. Като ловя във Фьорда не би трябвало да имам проблеми, но ето на.

Сега събирам парици и като ударя 5-6к ще заделя и ще ви инструктирам да наглеждате АХ за Nobles deck.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jul 06, 2009 1:57 pm

цъ, цъ, цъ... ще го ударя на игра с ордата, натам отиват нещата... скоро на Зенедар няма да виждам почти никой... та ще влизам да проверявам за рейдове, а ако ми дойде музата, може да вдигна Амелито, ама е малко вероятно :roll:

а и колкото и невероятно да е, с блъд-елф прийста ми умирам да играя като холи из бетълграундите... в събота се размазах от кеф да правя дейлито дето се предават по една значка от всеки бетълграунд :D
хийлвах на поразия, навсякъде - първа по хийлинг и благодарности валят от играчите... в Арати бейзин за малко да преобърнем играта, влизам, а онези ни притиснали в нашето гробище, завзели всички бази и докато да си ги върнем, свърши играта :( само в УСГ не ме кефи, щото общо взето се кютечат по половин час в средата на терена и никой не ходи за знамената, та се изнервих... а новия бетълграунд хич не го разбрах, просто хийлвах всичко в рейнджа ми, докато да свърши играта :lol: явно ще ми стане традиция да правя тези дейлита, щото е маса фън :) аз толкова фийър досега не бях ползвала, че и ангела на всеки КД го пращах да се жертва я за някоя крава, я за ъндед :lol: а и като си сложих глифа за Съркъл ъф хийлинг да хийлва допълнителен играч, голям спам му удрям и с него... аз нямам много СП, де (около 2к), но СоН ми критва за по 4к и си е инстант - голям кеф!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jul 07, 2009 11:16 am

Retradina е бая забавен, макар че малко поиграх колкото да дигна 2H от 0та :oops: :) ма и на 73лв си има точки за лигавене. Тия дни малко пас докато не си зема карта.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jul 07, 2009 11:40 am

Nobles deck za 5600k в АХ-то :(. Ех, пари, пари.

Ние убихме Кологарн най-после снощи. Дропна легендарен фрагмент и лидерът каза 'всички паладини, шамани, прийстове и друиди ролвайте'. Аз се опитах да обясня, че първо не всички тези класове са хийлъри, не всички са активни играчи, както и че някои са в гилдията от 2-3 дни, а други хийлват от толкова. Никой не ме чу и не даде достатъчно време за дискусия. Аз и преди няколко дни обърнах внимание на лидера, че трябва да обсъдим ситуация, при която фрагмент падне. Ясно е, че никой няма да събере всичките 30, но все пак поне да има някакви правила.

Ролнах втори по сила зар, пръв беше друид, който е в гилдията от няколко дни. Дадоха му го и обявиха, че всички следващи шардове отиват при него.

Забавното е, че същата вечер въпросният друид получи инвайт от Sigil и ни напусна на мига. Разбирам го напълно, но ситуацията си беше като шамар в лицето на лидера и недомислицата с проклетия шард по-рано. Като цяло хийлърите, които трябваше да ролваме бяхме само 4-5. А не цялото количество друиди, шамани, паладини (баси колко са много) и прочие...

Едит: А, пробвахме после Iron Council and Auriaya. Жената с котките сигурно има друга тактика за 25 души. Тези котаци много силно удрят, аз успявам да си удържа танка някак, но половинта рейд измира за секунди.

Council-а няма да е твърде труден, ако имахме достатъчно хийлъри на разположение.

Аз продължавам, между другото, да съм на 0,1% в рекаунта зад най-добрия ни шаман хийлър, като цяла трета от 7 хийлъра. Това не е добре :(. И вярно, че на Кологарн използвам Prayer of Healing винаги, както и химна, но ... come on, аз съм скапан дисциплиниран поп, трябва да се стараят повече!

А и нека споделя двата уайпа на 1% на Малигос снощи. В трета фаза, където не се бяха разбрали кой да хийлва и хийлваха само двама. Аз имах 26 скапани стака на боса >.< и пак не умря.

Едит2: Да се похваля и че съм с най-високо ДКП :D и имам шансове за всичко засега. Първото, което ми хрумва и е достъпно е кастърският пръстен от Игнис.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Jul 07, 2009 12:06 pm

ами както казах и снощи, тези твоите безидейни лидери щяха да прекрачат личната ми граница с решението за фрагмента... и бих им обяснила какво мисля за подобни правила преди да напиша /gquit... НО така бих реагирала аз, ти си твърде търпелива...

а ние снощи имахме повече от безумен рейд... първо нямаше достатъчно записани... Ниста обяви в гилд-чата, че рейда се отменя, защото има само 4 хилъра на линия... народа обаче усети, че отмени ли се рейда, ще видят Улдуар 25 едва след резета и настояха да правим рейд... едното паладинче вика аз ще мина на холи-спека си... другия буумкин стана дръвче, а Ниста мина на холи-билд... и така тръгнахме с полу-облечени офф-спек хилъри... на Разорскейл нямахме проблем - умря веднаха, макар да го бихме цели 10 мин.

обаче сетне бе Игнис, а там се иска стабилен хийлинг... ние сме рейд-сбирнщайн с 4-ма чисто нови играчи, и половината хилъри - на офф-спека си... големи уайпове бяха... то нямахме и 25 човека де... макар Еио и Талък да бяха в реяда да ни подкрепят като дпс... по едно време дойде Теле на линия (имаше проблеми с компютъра и не бе в началото на рейда), дръпнахме го веднага, Еио вика - минавам на хийлинг-спек, с което предизвика смях в залата, а Ниста обяви, че това ще бъде последния опит, защото инцидентно-джойналите се играчи трябва да се офф-ват... и Игнис взе че падна... :shock: погледнах Рекаунта, за да видя как се е справил Еио - беше на 2-ро място след мейн-хилър пак друид - Дафи и то с малко... Трууп, Фиделити, Дуузи, Ниста - дишаха им прахта с почти наполовината хийлинг... а всички прийстове бяха холи... честно казано аз бях шокирана... все пак Трууп и Фиделити си бяха в мейн спека... но така... беше 22:30 гейм тайм, когато обявиха края на рейда и аз минах на ШХ, за да стана 38 лвл с блъд-елфа си маге там...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jul 07, 2009 12:16 pm

Еовиля ;) май не ви е само глезеното коте. Ама друидите са OP anyways. :mrgreen: Дори с доста по-крапи гиър от мен, друидът, който снощи ни напусна си беше далеч напред ;) по хийлинг. :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Jul 07, 2009 12:26 pm

Елейн, има разлика... ти си дисц. прийст - силата ти е в превенцията на дмж тейкън, а не в аутхийлването му... докато холи прийстовете баш там им е силата - имат ужасно много възможности да хийлват много и по много... когато Холи (ГМ на гилдията) играе с прийста си, дето е на холи-билд, никой не може да го настигне по хийлинг и така е нормално... докато нашите холи-прийстове май не се стараят особено или влагат усилия в неща, дето не им е работата, като да шийлдва (за "радост" на Ланис) :P

а Еио просто е прекрасен играч... наистина винаги сме го глезили, обаче пък прави по 6-7к дмж като котка, беше и първокласен танк преди време, а какъв муункин преди патч 3.1 бе, не е истина... а сега показа класа и като хилър и то с каквото има, като екипировка, защото хийлинг-гиъра му е наксрамаски... докато другите ни хилъри са Улдуар 25 пооблечени...