Nobles deck za 5600k в АХ-то

. Ех, пари, пари.
Ние убихме Кологарн най-после снощи. Дропна легендарен фрагмент и лидерът каза 'всички паладини, шамани, прийстове и друиди ролвайте'. Аз се опитах да обясня, че първо не всички тези класове са хийлъри, не всички са активни играчи, както и че някои са в гилдията от 2-3 дни, а други хийлват от толкова. Никой не ме чу и не даде достатъчно време за дискусия. Аз и преди няколко дни обърнах внимание на лидера, че трябва да обсъдим ситуация, при която фрагмент падне. Ясно е, че никой няма да събере всичките 30, но все пак поне да има някакви правила.
Ролнах втори по сила зар, пръв беше друид, който е в гилдията от няколко дни. Дадоха му го и обявиха, че всички следващи шардове отиват при него.
Забавното е, че същата вечер въпросният друид получи инвайт от Sigil и ни напусна на мига. Разбирам го напълно, но ситуацията си беше като шамар в лицето на лидера и недомислицата с проклетия шард по-рано. Като цяло хийлърите, които трябваше да ролваме бяхме само 4-5. А не цялото количество друиди, шамани, паладини (баси колко са много) и прочие...
Едит: А, пробвахме после Iron Council and Auriaya. Жената с котките сигурно има друга тактика за 25 души. Тези котаци много силно удрят, аз успявам да си удържа танка някак, но половинта рейд измира за секунди.
Council-а няма да е твърде труден, ако имахме достатъчно хийлъри на разположение.
Аз продължавам, между другото, да съм на 0,1% в рекаунта зад най-добрия ни шаман хийлър, като цяла трета от 7 хийлъра. Това не е добре

. И вярно, че на Кологарн използвам Prayer of Healing винаги, както и химна, но ... come on, аз съм скапан дисциплиниран поп, трябва да се стараят повече!
А и нека споделя двата уайпа на 1% на Малигос снощи. В трета фаза, където не се бяха разбрали кой да хийлва и хийлваха само двама. Аз имах 26 скапани стака на боса >.< и пак не умря.
Едит2: Да се похваля и че съм с най-високо ДКП

и имам шансове за всичко засега. Първото, което ми хрумва и е достъпно е кастърският пръстен от Игнис.