Music Idol 3.0
- herairness
- Jaghut Tyrant
- armageddon
- Forsaken
има, но май не е чак толкова раздуто. Примерно гледах последното UK издание на X-Factor и особено по време на кастингите, то не бяха рев, сълзи, лични драми, и тн, но щом почнаха концертите тези неща бяха сведени до минимум поне покрай самите концерти, за съпътсващите предавания не знам, не съм гледал.
Впрочем най-безумното сценарно решение соу фар беше оная простотия с некролога на Дони от кастинга не помня къде. И това след като обявиха сезона в памет на Вили Казасян за бога. Пълна безвкусица, да не кажа че беше пълна гавра. Това със педофилските майтапи по адрес на Симона направо беглее.
Впрочем най-безумното сценарно решение соу фар беше оная простотия с некролога на Дони от кастинга не помня къде. И това след като обявиха сезона в памет на Вили Казасян за бога. Пълна безвкусица, да не кажа че беше пълна гавра. Това със педофилските майтапи по адрес на Симона направо беглее.
- Interpreter
- Forsaken
Въпрос на емоционалност. Аз се попиках от смех на пинизите, разревах се на драмата и накрая житнах един тетрис да си уталожа нервите. А журито гърми отвсякъде вече. Фънки, ходи си продуцирай, бе мен. Дони да си прави мантрите в Шаолин, а на Мара ако й видя устичките още веднъж, ставам мизогин. Повтарят се от миналата година като малко дете, на което са му изръкопляскали веднъж. Още с кастингите. Хайде кенлито беше находка, но сега си смучат от пръстите направо. Довечера просветният министър щял да се прави на Франк Синатра.
- RRSunknown
- Elder God
Аз имам някакво усещане че ония двамата които са идиотите в този сезон са се осъзнали отдавна че не стават за нищо и в момента преиграват срещу заплащане.
Просто все едно че гледам Боби турбото- персонаж замислен и продуциран от същите хора които сега продуцират.
Едит. БТВ новините :
първа новина.
"прокуратурата се самозерира по случая с участничката от Мюзик Айдъл"
OMG ?!?
приятеля и бил барабаниста на PIF и Сленг.
и разбираш чааааак сега като си направила изповедта по телевизията някой се сетил.
Просто все едно че гледам Боби турбото- персонаж замислен и продуциран от същите хора които сега продуцират.
Едит. БТВ новините :
първа новина.
"прокуратурата се самозерира по случая с участничката от Мюзик Айдъл"
OMG ?!?
приятеля и бил барабаниста на PIF и Сленг.
и разбираш чааааак сега като си направила изповедта по телевизията някой се сетил.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Аз продължавам да съм възмутена и огорчена - тия продължават да са на вендета против рока, а не против хубавото пеене
Или както мама каза, за какво им е втори Тома 
Edit: Гадове, гадове, гадове - мразя ги. Хубаво, върнаха Димитър (
), ама начинът, по който са избрали да го направят ме издразни на макс! Оставете МИ да бъде МИ за бога 

Edit: Гадове, гадове, гадове - мразя ги. Хубаво, върнаха Димитър (

Не можах да го разбера това връщане на Димитър. Много съм доволна, че отново е в играта, защото е страшен, но не трябваше да правят така, трябваше веднага да го пуснат, както направиха с останалите. Така настроиха и участниците, и публиката срещу него - другите минаха през още едно сито, а той се появи на бял кон след елиминациите, на които излязоха двама човека, вместо един, за да са 9 с него.
Много ме издразни и Наталия. Принципно на кастингите тя ми стана фаворит заради страхотния й глас. Но първо, че изпълнението й не беше нещо особено, второ, че почна да се обяснява с Мария и трето - и главно - когато я подканиха да каже нещо на публиката, това "НЕ!" беше много смешно и селско. Жалко, много жалко.
Много ме издразни и Наталия. Принципно на кастингите тя ми стана фаворит заради страхотния й глас. Но първо, че изпълнението й не беше нещо особено, второ, че почна да се обяснява с Мария и трето - и главно - когато я подканиха да каже нещо на публиката, това "НЕ!" беше много смешно и селско. Жалко, много жалко.
Земята ни е твърде плитка,
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.
Моят блог
Не беше планирано Митко да се завръща. Те наистина го изгониха. Той даже вече имаше други планове, но го върнаха защото направиха поредния гаф, а се оказа, че момчето има супер голяма подкрепа.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Оф, съгласна съм с Марфа за пеенето на Виктория, и аз не можах да се сетя, че това е Шакира. А песента ми е от любимите.
Иначе не знам дали мамата на Симона го е измислила или някой друг, но досега тя пя две песни, с които се е представяла Бианка Раян - 12-годишна амерканка, която спечели "Америка има талант". Обаче разликата си личи, дори за лаик като мен.
http://www.youtube.com/watch?v=CCsiPSGjauc
http://www.youtube.com/watch?v=TnPtnv2IXJ4
Иначе не знам дали мамата на Симона го е измислила или някой друг, но досега тя пя две песни, с които се е представяла Бианка Раян - 12-годишна амерканка, която спечели "Америка има талант". Обаче разликата си личи, дори за лаик като мен.
http://www.youtube.com/watch?v=CCsiPSGjauc
http://www.youtube.com/watch?v=TnPtnv2IXJ4
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- herairness
- Jaghut Tyrant
О, да, разликата е невероятна - Симона крещи, та чак ушите ме заболяват, а Бианка си го изпява. Интересно, тя всъщност спечели ли конкурса? А като цяло аз изобщо не вдявам защо всички се мъчат да впечатлят с крещящи песни, вместо с някакви по-разчупени такива, както беше онази на македонеца с Джордж Майкъл примерно, или любимеца на Мария с Фреди 

Към всички, които засегнаха темата за Виктория (малко в стил един мой познат):
- Spoiler: show