Music Idol 3.0

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Mar 17, 2009 10:25 am

Мани. Не вярвах, че ще го кажа, но Слави ми липсва. :neutral: Просто не мога да повярвам, че написах това. Но е истина. Как ми липсва самото шоу без всичките риалити-сцени, взаимствани директно от "Искрено и лично", "Море от любов" и "Биг брадър"! Що не оставят хората да пеят бе!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Mar 17, 2009 10:27 am

Марфе, аз южуъл си съвсем права! Превръщат МИ в нещо, което определено не е конкурс за пеене, баси :evil: По другите държави дали има таквоз нещо, а?
Image

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Mar 17, 2009 12:43 pm

има, но май не е чак толкова раздуто. Примерно гледах последното UK издание на X-Factor и особено по време на кастингите, то не бяха рев, сълзи, лични драми, и тн, но щом почнаха концертите тези неща бяха сведени до минимум поне покрай самите концерти, за съпътсващите предавания не знам, не съм гледал.

Впрочем най-безумното сценарно решение соу фар беше оная простотия с некролога на Дони от кастинга не помня къде. И това след като обявиха сезона в памет на Вили Казасян за бога. Пълна безвкусица, да не кажа че беше пълна гавра. Това със педофилските майтапи по адрес на Симона направо беглее.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Mar 17, 2009 1:57 pm

Въпрос на емоционалност. Аз се попиках от смех на пинизите, разревах се на драмата и накрая житнах един тетрис да си уталожа нервите. А журито гърми отвсякъде вече. Фънки, ходи си продуцирай, бе мен. Дони да си прави мантрите в Шаолин, а на Мара ако й видя устичките още веднъж, ставам мизогин. Повтарят се от миналата година като малко дете, на което са му изръкопляскали веднъж. Още с кастингите. Хайде кенлито беше находка, но сега си смучат от пръстите направо. Довечера просветният министър щял да се прави на Франк Синатра.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Mar 17, 2009 2:03 pm

Аз имам някакво усещане че ония двамата които са идиотите в този сезон са се осъзнали отдавна че не стават за нищо и в момента преиграват срещу заплащане.
Просто все едно че гледам Боби турбото- персонаж замислен и продуциран от същите хора които сега продуцират.

Едит. БТВ новините :
първа новина.
"прокуратурата се самозерира по случая с участничката от Мюзик Айдъл"
OMG ?!?
приятеля и бил барабаниста на PIF и Сленг.

и разбираш чааааак сега като си направила изповедта по телевизията някой се сетил.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Mar 17, 2009 8:19 pm

Ако пак ме видите да пиша, че онуй рошаво бебе Симончете крещяло, а не пеело, ви разрешавам да ме биете на голо с бодлива пръчка и да ме наречете с квито неща ви дойдат на ума. Лоши неща. Мръвкова води с няколко обиколки пред цял хор крещящи, но мислещи си, че могат да пеят хора.

Хау.

Уук.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Mar 17, 2009 9:57 pm

Аз продължавам да съм възмутена и огорчена - тия продължават да са на вендета против рока, а не против хубавото пеене :evil: Или както мама каза, за какво им е втори Тома :x
Edit: Гадове, гадове, гадове - мразя ги. Хубаво, върнаха Димитър ( :D ), ама начинът, по който са избрали да го направят ме издразни на макс! Оставете МИ да бъде МИ за бога :evil:
Image

Eck
Merchant

Post by Eck » Tue Mar 17, 2009 10:32 pm

Не можах да го разбера това връщане на Димитър. Много съм доволна, че отново е в играта, защото е страшен, но не трябваше да правят така, трябваше веднага да го пуснат, както направиха с останалите. Така настроиха и участниците, и публиката срещу него - другите минаха през още едно сито, а той се появи на бял кон след елиминациите, на които излязоха двама човека, вместо един, за да са 9 с него.
Много ме издразни и Наталия. Принципно на кастингите тя ми стана фаворит заради страхотния й глас. Но първо, че изпълнението й не беше нещо особено, второ, че почна да се обяснява с Мария и трето - и главно - когато я подканиха да каже нещо на публиката, това "НЕ!" беше много смешно и селско. Жалко, много жалко.
Земята ни е твърде плитка,
сякаш на небето издълбана
и трепери като водна капка,
Кралят Гарван когато минава.

Моят блог

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Mar 17, 2009 10:51 pm

Ми тя май не разбра какво я питат... А сега стана малко като миналата година с връщането на Пламена - след това народът я омрази здраво. За къв чеп беше всичко?

Уук.

Super M
Warmage

Post by Super M » Wed Mar 18, 2009 12:02 am

Не беше планирано Митко да се завръща. Те наистина го изгониха. Той даже вече имаше други планове, но го върнаха защото направиха поредния гаф, а се оказа, че момчето има супер голяма подкрепа.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 18, 2009 12:51 am

Оф, съгласна съм с Марфа за пеенето на Виктория, и аз не можах да се сетя, че това е Шакира. А песента ми е от любимите.
Иначе не знам дали мамата на Симона го е измислила или някой друг, но досега тя пя две песни, с които се е представяла Бианка Раян - 12-годишна амерканка, която спечели "Америка има талант". Обаче разликата си личи, дори за лаик като мен.
http://www.youtube.com/watch?v=CCsiPSGjauc
http://www.youtube.com/watch?v=TnPtnv2IXJ4
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Mar 18, 2009 1:02 pm

О, да, разликата е невероятна - Симона крещи, та чак ушите ме заболяват, а Бианка си го изпява. Интересно, тя всъщност спечели ли конкурса? А като цяло аз изобщо не вдявам защо всички се мъчат да впечатлят с крещящи песни, вместо с някакви по-разчупени такива, както беше онази на македонеца с Джордж Майкъл примерно, или любимеца на Мария с Фреди :roll:
Image

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 18, 2009 1:18 pm

Да, спечели го, заедно с някаква огромна сума в долари...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

bgspace
Misting

Post by bgspace » Wed Mar 18, 2009 3:36 pm

Към всички, които засегнаха темата за Виктория (малко в стил един мой познат):
Spoiler: show
Оригнахте ли се или казахте нещо?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 18, 2009 3:37 pm

Не разбрах, разясни.