Music Idol 2.0

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Mar 06, 2008 11:38 pm

Elayne wrote: От друга страна тя можеше да се усмихне и пораздвижи мъничко, за облеклото не е виновна. :roll:

Всъщност... Гинка също я пуснаха, това от какви съображения беше?
За това говорих като казах визия - държание, усмивка, естественост. Такива неща човек или ги има или ги няма и не зависи дали вижда или не. Ако не се беше гипсирала нямаше да изглежда така.
Гинка.... прочети какаво съм написал за циганчето по- горе и приеми че важи и за Гинка, искат да се погаврят с нея, да видят до къде стига арогантноста и и тогава ще я изрежат.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Mar 07, 2008 6:03 pm

Elayne wrote: Всъщност... Гинка също я пуснаха, това от какви съображения беше?
Гинка да не е онва русоляво и пъпчиво с розов анцунг, дето пееша кючека за химия или математика, или нещо такова??!?!? :shock: :twisted:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Mar 07, 2008 6:12 pm

Не, Гинка е слабата мургава девойка, която се молеше на началния кастинг, а на театралния каза на Есил Дюран, че не я харесва, понеже тя не я харесвала.
Не разбрах обаче как пуснаха оня с Марая Кери...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Mar 07, 2008 6:20 pm

Пак ви казвам- циганчето го пуснаха за гаврата . :twisted:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Mar 07, 2008 6:35 pm

Е, колко пъти, бе?
I don't wanna die

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Mar 07, 2008 6:50 pm

надявам се да го порежат скоро че ме дразни.

Super M
Warmage

Post by Super M » Fri Mar 07, 2008 7:12 pm

Сляпото момиче не се представи на нивото на останалите и заслужено отпадна. Особено зле взе припевите на "Flash Dance", ако не се лъжа. Просто си е на посредствено ниво - нито е нечуван глас, нито е лош изпълнител. С нея журито постъпи повече от коректно, а онзи неин роднина нямаше защо да се сърди.

Милен Мангото е ясно, че го пуснаха заради гаврата, ама супер много ме дразни и неестествено огромно внимание му се отделя. Не вярвам на някой все още да му е забавен, докато го гледа, още по-малко пък приятен.

Въобще малко започнаха да ми писват с личните драми из сериите и най-вече стаеното напрежение в изречението на водещия "Какво ще се случи със смелата сляпа Илонка/ непокорната Гинка/ болната Пенка/ неуверената Драганка" преди всеки рекламен блок.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Mar 07, 2008 9:03 pm

Хора. Шокирана съм. Май днес световната музика загуби Гинка. За другото не ми се говори.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 07, 2008 11:03 pm

Super M wrote:Сляпото момиче не се представи на нивото на останалите и заслужено отпадна. Особено зле взе припевите на "Flash Dance", ако не се лъжа. Просто си е на посредствено ниво - нито е нечуван глас, нито е лош изпълнител. С нея журито постъпи повече от коректно, а онзи неин роднина нямаше защо да се сърди.
Аз ако не друго в тоя живот поне имам музикален слух и от пеене разбирам доста. Съгласна съм, че не беше перфектното изпълнение и че имаше неточности, да не беше на нивото на голяма част от хората, които пуснаха, но все пак си пя ок като се замислиш колко народ от явилите се изобщо НЕ пееше.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Mar 07, 2008 11:43 pm

Онова нещо до кога ще го пускат да продължава? За Милен Мангото, както Super M го кръсти, става дума. Не е забавно вече, гадно и противно е. И двойника на Азис пуснаха, а той така гадно се изгаври с "Елмаз и стъкло", че чак ме заболя. Трябва да се въведе закон, който да забранява на такива същества да пеят рок-песни... Оная пък... Гинка, която се караше с Есил Дюран, която се била молила да я пуснат по-натам, музикалният идол на някой си дом някъде си, се отказа. "Срещнах Него и съм много влюбена, искам да съм с Него и да създам Семейство. Той иска от мен да продължа и да не се предавам, но аз, понеже много държа на Него, изобщо няма да се вслушам в думите му и ще избягам от състезанието." Вярно, че и като пеене не ми хареса, но тази простотия направо ме вбеси. Стори ми се, че и на журито не се хареса. И как иначе - дава и се шанс, за който други певици могат само да мечтаят, а тя най-нагло го отхвърля заради мъж, когото е срещнала преди два дни? Виж, зарадвах се, че приеха истински метълист в състезанието. Сега остава и пеенето му да ми хареса по-нататък... "Добър ден, аз отивам да спя." Ще успее в бъдеще, дааа...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Mar 08, 2008 1:15 am

Потресающо
http://www.vbox7.com/play:9dfdb947
Освен Милен са пуснали неговия събрат Нешко (оня с "да, ще изпея нещо като балада на Радо Шишарката"). :shock: Добре бе, имаха Гинка и псведо Азиса, които можеха поне донейде да пеят, не може да се каже дори, че са ги пуснали само за да им роми вътре. Тези двамата освен че дума английски не разбират, пеят невероятно, зашеметяващо и очеизбождащо зле и то не само сега. Как въобще можаха да ги пуснат? Бтв, чудя се защо квартетът не си е избрал българска песен...
I don't wanna die

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Mar 08, 2008 1:27 am

Morwen wrote:Потресающо
http://www.vbox7.com/play:9dfdb947
Освен Милен са пуснали неговия събрат Нешко (оня с "да, ще изпея нещо като балада на Радо Шишарката"). :shock: Добре бе, имаха Гинка и псведо Азиса, които можеха поне донейде да пеят, не може да се каже дори, че са ги пуснали само за да им роми вътре. Тези двамата освен че дума английски не разбират, пеят невероятно, зашеметяващо и очеизбождащо зле и то не само сега. Как въобще можаха да ги пуснат? Бтв, чудя се защо квартетът не си е избрал българска песен...
Lol lol lol lol lol! :)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Mar 08, 2008 1:39 am

Бтв, и Иван ме дразни. Нищо чак толкова лошо в самочувствието и шутовщината, но когато е постоянно и още повече нарочно пречи на другите, вече е идиотско.
I don't wanna die

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Mar 08, 2008 7:36 am

Мен въобще не ме, пичът е много свеж и има дтрахотно добронамерено излъчване.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 08, 2008 8:57 am

Добре след тая пародия Милен ПАК ли са го пуснали?

ОДАРЛИЙН!
This is it. Ground zero.