by tigermaster » Fri Mar 07, 2008 11:43 pm
Онова нещо до кога ще го пускат да продължава? За Милен Мангото, както Super M го кръсти, става дума. Не е забавно вече, гадно и противно е. И двойника на Азис пуснаха, а той така гадно се изгаври с "Елмаз и стъкло", че чак ме заболя. Трябва да се въведе закон, който да забранява на такива същества да пеят рок-песни... Оная пък... Гинка, която се караше с Есил Дюран, която се била молила да я пуснат по-натам, музикалният идол на някой си дом някъде си, се отказа. "Срещнах Него и съм много влюбена, искам да съм с Него и да създам Семейство. Той иска от мен да продължа и да не се предавам, но аз, понеже много държа на Него, изобщо няма да се вслушам в думите му и ще избягам от състезанието." Вярно, че и като пеене не ми хареса, но тази простотия направо ме вбеси. Стори ми се, че и на журито не се хареса. И как иначе - дава и се шанс, за който други певици могат само да мечтаят, а тя най-нагло го отхвърля заради мъж, когото е срещнала преди два дни? Виж, зарадвах се, че приеха истински метълист в състезанието. Сега остава и пеенето му да ми хареса по-нататък... "Добър ден, аз отивам да спя." Ще успее в бъдеще, дааа...