Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jun 13, 2007 1:22 pm

Ми според мен за ПвЕ кладенците са ок, а и вече има полза от тях с тоя лек бууст.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 13, 2007 1:24 pm

Кое им е лошото, според мен --> статични са и използват тела. Първото - ми обикновено е по-добре да се движиш, отколкото да киснеш на едно място, това вече го научих, а и kiting :P (който трудно овладявам) ftw. Второто - по-добре тела за ММ-то, отколкото тела за кладенец. А и при кладенците трябва малко предварително проучване стакват ли, кои стакват и така... :roll:. И пак мисля, че по-добре crippling + offensive некромансърски билд, отколкото съпорт по този начин. За съпорт има BiP.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jun 13, 2007 2:59 pm

То не е казано, че трябва да ги ползваш всичките, 1-2 са достатъчни. Даже си мисля, че на един ММ well of blood ще му е много по удобен да поддържа живи питомниците си, отколкото спаменето на heal area :D

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 13, 2007 3:04 pm

Пак остава проблемът със статичността. А и аз ползвам BoM :). Абе, може, като станат 10 миниъните, телата са неизползваеми, но пак... трябва си концентрация на миниъните или врага на едно място горе-долу, за да има ефект от тоя кладенец.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 13, 2007 3:54 pm

Нърднес на талази гледам тука ептен ;рр отворих си DoA набъзо поне аз ма неам време да джиткам тия дни. :?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 13, 2007 5:31 pm

Видяхте ли какъв ще е уикендът? Тройно по-голям шанс за dye drop на трите континента :). Сега е моментът за пръв път да ми падне черна боя :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 13, 2007 11:01 pm

Е по великденските падаха, ма само некви евтинки. Аз май бия рекорда за са с 3 черни и две бели паднали ей така. Като първата черна на Греат Нортхерн Уол падна ;) ма напоследък неам късмет за бои.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Jun 17, 2007 1:27 am

На мен ми падна бяла боя днес.

Поиграхме малко АБ, по равно победи и загуби, равносметката е 60к факшън (като цяло, не само от днес) към акаунта ми, остават още 40к, за да взема скил. Бтв, сигурно не сте видяли за новите (след вчерашния ъпдейт) скилове, които се отключват за всяка професия като натрупаш факшън. Има такива и за сънспиърс ранка. Можете да видите в Уики, пише си ги.

Аз от днес съм Protector of Tyria. Най-смешното е, че като правихме бонуса на Hell's Precipice си бях взела сигнет, за да кепчърна Panic за месмер..., а бях забравила да си сменя втората професия на месмер. :(

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Jun 17, 2007 3:20 am

какво значи поравно победи и загуби ? :))

Последните 6 бяха загуба, 4 поредни победи, загуба. Преди това имахме мисля 4 игри, когато бихме 2 :)

новите умения са доста яки и добре че са само за ПвЕ :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 17, 2007 10:12 am

Мдаа ъпдейта не е лош, само не ми е ясно за чии може да се гасят health bar-овете на противника и прочее инфо с бутончето.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 18, 2007 12:40 am

Айде че отдавна не сме поствали картинки, а спамът трябва да се поддържа на някакво ниво все пак :)

Monks in Random Arenas are overrated :) жалко че паднахме 10-тата игра точно...
Spoiler: show
Image
Kaкво прави скуката с хората... Дима си направи ПвП асасин, отляво надясно: Fuggy Fuggy, Fist of Fuggy
Image

Раз-два, рааз-двааа
Image

Геят е Дима, аз съм с дрехи :)
Image

Реших да видя докъде мога да стигна соло в Томбс, на Хард:
Image
Началото на 2-ро ниво:
Image

По средата на второ след час и нещо ми писна :)
Image
30K Luxon Faction остават за титла и съответно умения :) Очертава се много Аlliance Battles в близкото бъдеще :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 18, 2007 1:21 am

За Алианс батълс съм много навита, приятно ми е, когато печелим, особено неприянто ми стана като загубихме за едната бройка (буквално).
И на мен ми остават 30К до титла иначе.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 18, 2007 8:59 am

Абе не е зле там, ма не ми е кой знае колко интересна тая карта. Да ми писне всичко останало ше се навръ сериозно. Ма мнооого търчане насам натам за тия пари там дет изкарвам. Аз титли не признавам; р Макар че трее дигна процента на новия скил с лайтбринга някак.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 18, 2007 9:18 am

титла = нов скил, все пак :) поне първото нивце си трябва :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 18, 2007 11:25 am

Лайтбрингъра дига Lightbringer's Gaze AoE-то. Т.е. точки там не ти трябват, за да ти е по-здрав скила, който вчера си взе. За него ти трябва сънспиърс титла.

От луксонска титла се дава още един нов скил. Т.е. новите скилове са 20 по 2 за всяка професия, един от тези 2 е сънспиърски, другият с факшън.

А ние в АБ пари не правим :), вдигаме титла. За победа дава 1200 някъде точки + нон-стоп точки при убийство и през не знам колко секунди там докато си вътре и държиш някакъв шрайн, стават малко повече. Та на 2-3 игри = трансфер. Не е много трудно за 100к, когато е първата титла и новото умение.