Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Кое им е лошото, според мен --> статични са и използват тела. Първото - ми обикновено е по-добре да се движиш, отколкото да киснеш на едно място, това вече го научих, а и kiting
(който трудно овладявам) ftw. Второто - по-добре тела за ММ-то, отколкото тела за кладенец. А и при кладенците трябва малко предварително проучване стакват ли, кои стакват и така...
. И пак мисля, че по-добре crippling + offensive некромансърски билд, отколкото съпорт по този начин. За съпорт има BiP.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Пак остава проблемът със статичността. А и аз ползвам BoM
. Абе, може, като станат 10 миниъните, телата са неизползваеми, но пак... трябва си концентрация на миниъните или врага на едно място горе-долу, за да има ефект от тоя кладенец.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Нърднес на талази гледам тука ептен ;рр отворих си DoA набъзо поне аз ма неам време да джиткам тия дни. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е по великденските падаха, ма само некви евтинки. Аз май бия рекорда за са с 3 черни и две бели паднали ей така. Като първата черна на Греат Нортхерн Уол падна
ма напоследък неам късмет за бои.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
На мен ми падна бяла боя днес.
Поиграхме малко АБ, по равно победи и загуби, равносметката е 60к факшън (като цяло, не само от днес) към акаунта ми, остават още 40к, за да взема скил. Бтв, сигурно не сте видяли за новите (след вчерашния ъпдейт) скилове, които се отключват за всяка професия като натрупаш факшън. Има такива и за сънспиърс ранка. Можете да видите в Уики, пише си ги.
Аз от днес съм Protector of Tyria. Най-смешното е, че като правихме бонуса на Hell's Precipice си бях взела сигнет, за да кепчърна Panic за месмер..., а бях забравила да си сменя втората професия на месмер. :(
Поиграхме малко АБ, по равно победи и загуби, равносметката е 60к факшън (като цяло, не само от днес) към акаунта ми, остават още 40к, за да взема скил. Бтв, сигурно не сте видяли за новите (след вчерашния ъпдейт) скилове, които се отключват за всяка професия като натрупаш факшън. Има такива и за сънспиърс ранка. Можете да видите в Уики, пише си ги.
Аз от днес съм Protector of Tyria. Най-смешното е, че като правихме бонуса на Hell's Precipice си бях взела сигнет, за да кепчърна Panic за месмер..., а бях забравила да си сменя втората професия на месмер. :(
Мдаа ъпдейта не е лош, само не ми е ясно за чии може да се гасят health bar-овете на противника и прочее инфо с бутончето.
Айде че отдавна не сме поствали картинки, а спамът трябва да се поддържа на някакво ниво все пак 
Monks in Random Arenas are overrated
жалко че паднахме 10-тата игра точно...
Раз-два, рааз-двааа
Геят е Дима, аз съм с дрехи
Реших да видя докъде мога да стигна соло в Томбс, на Хард:
По средата на второ след час и нещо ми писна
Очертава се много Аlliance Battles в близкото бъдеще 

Monks in Random Arenas are overrated

- Spoiler: show
Раз-два, рааз-двааа
Геят е Дима, аз съм с дрехи

Реших да видя докъде мога да стигна соло в Томбс, на Хард:
По средата на второ след час и нещо ми писна

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Абе не е зле там, ма не ми е кой знае колко интересна тая карта. Да ми писне всичко останало ше се навръ сериозно. Ма мнооого търчане насам натам за тия пари там дет изкарвам. Аз титли не признавам; р Макар че трее дигна процента на новия скил с лайтбринга някак.
Лайтбрингъра дига Lightbringer's Gaze AoE-то. Т.е. точки там не ти трябват, за да ти е по-здрав скила, който вчера си взе. За него ти трябва сънспиърс титла.
От луксонска титла се дава още един нов скил. Т.е. новите скилове са 20 по 2 за всяка професия, един от тези 2 е сънспиърски, другият с факшън.
А ние в АБ пари не правим :), вдигаме титла. За победа дава 1200 някъде точки + нон-стоп точки при убийство и през не знам колко секунди там докато си вътре и държиш някакъв шрайн, стават малко повече. Та на 2-3 игри = трансфер. Не е много трудно за 100к, когато е първата титла и новото умение.
От луксонска титла се дава още един нов скил. Т.е. новите скилове са 20 по 2 за всяка професия, един от тези 2 е сънспиърски, другият с факшън.
А ние в АБ пари не правим :), вдигаме титла. За победа дава 1200 някъде точки + нон-стоп точки при убийство и през не знам колко секунди там докато си вътре и държиш някакъв шрайн, стават малко повече. Та на 2-3 игри = трансфер. Не е много трудно за 100к, когато е първата титла и новото умение.