inkheart wrote:Анарион ти дебил ли си, или да?
Не че ме интересува дали ми пишеш ника с "А" или "О", но тъй като си цитаделец ще се заяда с теб за тази глупост. Не ми е приятно да ми пишеш грешно ника!

Сега да видим дебил ли съм или да/не.

Може би си се досетил, че съм баннат от Цитаделата. А причината за бана ми е, че не харесвам Хрониките на Нарния. Ти харесваш тази поредица нали? Откъде съм се досетил ли ще попиташ? Ами много лесно - Спархоук я обожава.

Сигурен съм че харесваш и Ерагон, и Star Wars, и Хари Потър, а също и Пазителят Мартин. Сигурно отново ще попиташ как съм се досетил. И веднага ще ти отговоря - в Цитаделата харесвате само тези книги, а Спархоук е "Джедайския Водач".

Не знам дали знаеш за форума за VIP Цитаделци, ако мога така да се изразя. До този форум имат достъп само петнадесетина стари хиени(да и аз също) и е място където цитаделци си лафят без да се притесняват, че някой от Шадоуденс ще види какво пишат. И оттам съм баннат както се досещаш по същата причина. Като се замисля във VIP форума май само аз не харесвах книгите, обожавани от Спар.

Да отбележа, че ако бях написал в Цитаделата и едно от изреченията в този пост щях да бъда баннат. Но това си е политика на Спархоук "Ти мислиш различно, следователно има опасност да ми развалиш авторитарната политика, сега ще те банна за да се защитя" Има още доста неща които мога да напиша, но повечето хора тук познават "преуспелият писател", чието его е високо до небето и няма смисъл да повтарям лошите му страни(а те не са една и две, нито десет и двадесет)
Като за финал - Живуркайте си в Цитаделата и не досаждайте на хората, които не харесват изцепки.